Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Kinek adsz igazat? Állatvédele...

Kinek adsz igazat? Állatvédelem vagy kaja?

Figyelt kérdés

Három hete vittem anyóst dokihoz,majd haza. Hazafele egy nyuszi kiugrott a kocsi elé,szegényt elütöttem,bár szerencsére csak a hátsó lába tört el.

Kiszálltam,megnéztem,megsajnáltam,így betettem a kocsiba.

Olyan aranyos kis jószág.

Anyós inkább finomnak gondolta,mondta hogy vigyük csak,majd megfőzi.

Nem adtam oda,hazavittem anyóst,majd állatorvos,helyretett a lábát,gipszelte,stb.Jövő héten ha minden jól megy,leszedhető,pár hét múlva szabadon engedhető.Most nálunk van ketrecben egyenlőre.

Anyós azóta engem szid,hogy nem ehetett vadnyúlpörköltöt...

2013. okt. 21. 11:47
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
52%
8.-kal értek egyet!
2013. okt. 21. 12:02
 12/40 anonim ***** válasza:
74%
Allatvedelem.
2013. okt. 21. 12:13
 13/40 anonim ***** válasza:
13%

Vegetáriánus vagyok, tehát orvoshoz vittem volna.

Aki eszik húst, annak meg legyen már mindegy, hogy disznó vagy nyuszi! Ugyanúgy szenved. Álszentek...

14/40 anonim ***** válasza:
50%

Mi megettük volna, ha olyan állapotban van. Ugyanúgy, mint a házinyulat, ráadásul mi alapból szeretjük a vadhúst.

Ehhez mindenki máshogy viszonyul, mindenkinek máshol van a határ. Én úgy érzem, hogy ugyanaz, ha egy házinyulat eszünk meg, mint ha egy vadnyulat.

Viszont nem adok igazat anyósodnak sem, teljesen felesleges azért csinálni a feszültséget a családban, mert ezegyszer nem ehetett nyúlpörköltet.

15/40 anonim ***** válasza:
86%
Én is orvoshoz vittem volna, ez a nagyi, bár tudom vidéken ez normális, nekem ijesztő lett volna, hogy még duzzog is, hogy nincs kaja.
2013. okt. 21. 12:15
 16/40 anonim ***** válasza:
96%
Én is csak akkor főztem volna meg, ha halálra gázolom. Ha hús kell, majd vásárolok.
2013. okt. 21. 12:20
 17/40 anonim ***** válasza:
15%
Egyetértek a vegetáriánus válaszolóval. Hatalmas álszentség, hogy olyanok, akik esznek húst, itt az állatvédelemmel példálóznak, meg vehemensen pontozzák le azokat, akik megették volna a nyuszit. De ha más öli meg az állatot és árulja a boltban, akkor minden további nélkül megeszik.
2013. okt. 21. 12:24
 18/40 anonim válasza:
70%

na a vegákat hagyjuk,szegény állatok...

Sajna a hús is kell az embernek bármilyen egészséges zöldséget enni, aztán jönnek azzal de halat esznek:D Ja az nem szenved:D

Amúgy semmi értelme meggyógyíttatni aztán visszaengedni akkor inkább helyezd el egy jó helyen annak már több értelme van. Anyós meg duzzogjon magában.

2013. okt. 21. 12:24
 19/40 anonim ***** válasza:
95%

"De ha más öli meg az állatot és árulja a boltban, akkor minden további nélkül megeszik."

De ez a nyúl nem halt meg! Épp ez a lényeg.

2013. okt. 21. 12:25
 20/40 anonim ***** válasza:
94%
Mindenképp állatorvos, bármilyen állatról is van szó. Anyós meg már bocsi, de fogja be, te vitted őt, semmi köze nincs hozzá, hogy mit csinálsz, örüljön, hogy elvitted. Elküldeném a fenébe, ha ugatna nekem, miután én tettem szívességet. 5: emberek is meghalnak naponta, akkor te kis életed mit számít?
2013. okt. 21. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!