Kinek adsz igazat? Állatvédelem vagy kaja?
Három hete vittem anyóst dokihoz,majd haza. Hazafele egy nyuszi kiugrott a kocsi elé,szegényt elütöttem,bár szerencsére csak a hátsó lába tört el.
Kiszálltam,megnéztem,megsajnáltam,így betettem a kocsiba.
Olyan aranyos kis jószág.
Anyós inkább finomnak gondolta,mondta hogy vigyük csak,majd megfőzi.
Nem adtam oda,hazavittem anyóst,majd állatorvos,helyretett a lábát,gipszelte,stb.Jövő héten ha minden jól megy,leszedhető,pár hét múlva szabadon engedhető.Most nálunk van ketrecben egyenlőre.
Anyós azóta engem szid,hogy nem ehetett vadnyúlpörköltöt...

Vegetáriánus vagyok, tehát orvoshoz vittem volna.
Aki eszik húst, annak meg legyen már mindegy, hogy disznó vagy nyuszi! Ugyanúgy szenved. Álszentek...

Mi megettük volna, ha olyan állapotban van. Ugyanúgy, mint a házinyulat, ráadásul mi alapból szeretjük a vadhúst.
Ehhez mindenki máshogy viszonyul, mindenkinek máshol van a határ. Én úgy érzem, hogy ugyanaz, ha egy házinyulat eszünk meg, mint ha egy vadnyulat.
Viszont nem adok igazat anyósodnak sem, teljesen felesleges azért csinálni a feszültséget a családban, mert ezegyszer nem ehetett nyúlpörköltet.

na a vegákat hagyjuk,szegény állatok...
Sajna a hús is kell az embernek bármilyen egészséges zöldséget enni, aztán jönnek azzal de halat esznek:D Ja az nem szenved:D
Amúgy semmi értelme meggyógyíttatni aztán visszaengedni akkor inkább helyezd el egy jó helyen annak már több értelme van. Anyós meg duzzogjon magában.

"De ha más öli meg az állatot és árulja a boltban, akkor minden további nélkül megeszik."
De ez a nyúl nem halt meg! Épp ez a lényeg.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!