Hogy gondolhatja, hogy szereti az állatokat, aki húst eszik?
Simán. Az állatok szeretetéhez nem kell hozzátartozzon a természet működésével szembemenés.
Aki pl nem azért küzd, hogy ne legyenek haszonállatok, hanem hogy jobb körülményeket biztosítsanak nekik, az is lehet állatvédő.
majd ha igazi fizikai munkát végzel ahol kell a testi erő napi 8 meg több órában, akkor majd megérted hogy miért kell az emberi szervezetnek a hús meg szalonna meg stb. aki csak irodába lézeng meg olyan munkájuk van ahol nem kell testi erő azok biztos el vannak salátán meg bogyókon
szóval nem mindegy hogy mit dolgozik az ember szerintem. de amúgy a szervezetnek kell a hús és a normális tápláló étel, zöldségeken élni nem épp normális dolog. az is a mai világ egyik hülyesége
Tudod, én a növényeket is szeretem. Akkor szerinted mit kellene ennem?
Az ember természeténél fogva mindenevő. Ehhez a hús fogyasztása is hozzátartozik. Még a legtermészetközelibb népek is mindig ettek húst, ha hozzá tudtak jutni. Közben tartottak engesztelő áldozatot az állat lelkének, de attól még megették a húsát. Pedig ők igazán tisztelték és szerették a természetet. Ez kizsákmányolás talán? Vagy amikor a ragadozó állat megeszi a zsákmányát, az kizsákmányolás? Te olyan ember vagy, aki a kutyát-macskát is növényi táplálékkal etetné? Ha nem, akkor ugyanúgy részt veszel a "kizsákmányolásban", ha igen, akkor pedig az ő szükségleteiket és igényeiket nem veszed figyelembe, ergo nem szeretheted őket.
Azzal egyébként egyetértek, hogy az állatok húsért való tenyésztése körül sok a helytelen dolog, de ugyanez igaz a növénytermesztésre is.
Engem aztán nem érdekelnek a divatmajmok véleményei.
Nem minden fajta állatot szeretek.
A macskák, kutyák, egyéb emlősök, papagájok stb. cukik.
De a krokodil, meg a cápa, vagy az Erdélyben embereket gyilkoló medve, felőlem ki is halhat.
4 befogadott macskánk van, az egyikre most költünk jelentős összeget az állatorvosnál.
Nekem ez az állatszeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!