Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Hogy gondolhatja, hogy szereti...

Hogy gondolhatja, hogy szereti az állatokat, aki húst eszik?

Figyelt kérdés
Az állatok szeretete ott kezdődik, hogy nem áldozzuk fel őket saját vágyaink és szükségleteink kielégítésére, hanem új alternatívákat keresünk, hogy kizsákmányolástól mentes életet tudjunk élni.

tegnapelőtt 10:53
1 2 3 4
 1/34 47. ***** válasza:
81%
Pedig szeretem. Pörkölt, steak jöhet.
tegnapelőtt 10:57
 2/34 anonim ***** válasza:
91%
És képzeld, még olyan ember is van, aki szereti a növényeket, miközben növényi eredetű táplálékot fogyaszt.
tegnapelőtt 11:02
 3/34 anonim ***** válasza:
87%

Simán. Az állatok szeretetéhez nem kell hozzátartozzon a természet működésével szembemenés.

Aki pl nem azért küzd, hogy ne legyenek haszonállatok, hanem hogy jobb körülményeket biztosítsanak nekik, az is lehet állatvédő.

tegnapelőtt 11:04
 4/34 anonim válasza:
64%

majd ha igazi fizikai munkát végzel ahol kell a testi erő napi 8 meg több órában, akkor majd megérted hogy miért kell az emberi szervezetnek a hús meg szalonna meg stb. aki csak irodába lézeng meg olyan munkájuk van ahol nem kell testi erő azok biztos el vannak salátán meg bogyókon

szóval nem mindegy hogy mit dolgozik az ember szerintem. de amúgy a szervezetnek kell a hús és a normális tápláló étel, zöldségeken élni nem épp normális dolog. az is a mai világ egyik hülyesége

tegnapelőtt 11:09
 5/34 anonim ***** válasza:
87%
Hogy gondolhatod, hogy te szereted az állatokat, ha megeszed előlük a kajájukat? 😩
tegnapelőtt 11:12
 6/34 anonim ***** válasza:
90%
Bár eszek húst, de a saját állataimnak mindenképp a lehető legjobb körülményeket próbálom biztosítani. És a haszonállatoknak is úgy gondolom, hogy joguk van az egészséges élhető élethez, az igényeik megfelelő kielégítéséhez. A szaporítótelepeket mind társ-, mint haszonállatnál elítélem, ahol a nőstényt nem kímélve "gyártósoron" készítik az utódokat, kifejezetten azért tanulok jelenleg is biológiát, hogy az állataimnak jobb körülményeket teremthessek. És a vágást is úgy támogatom, ha az nem jár az állat szenvedésével.
tegnapelőtt 11:12
 7/34 anonim ***** válasza:
85%

Tudod, én a növényeket is szeretem. Akkor szerinted mit kellene ennem?

Az ember természeténél fogva mindenevő. Ehhez a hús fogyasztása is hozzátartozik. Még a legtermészetközelibb népek is mindig ettek húst, ha hozzá tudtak jutni. Közben tartottak engesztelő áldozatot az állat lelkének, de attól még megették a húsát. Pedig ők igazán tisztelték és szerették a természetet. Ez kizsákmányolás talán? Vagy amikor a ragadozó állat megeszi a zsákmányát, az kizsákmányolás? Te olyan ember vagy, aki a kutyát-macskát is növényi táplálékkal etetné? Ha nem, akkor ugyanúgy részt veszel a "kizsákmányolásban", ha igen, akkor pedig az ő szükségleteiket és igényeiket nem veszed figyelembe, ergo nem szeretheted őket.

Azzal egyébként egyetértek, hogy az állatok húsért való tenyésztése körül sok a helytelen dolog, de ugyanez igaz a növénytermesztésre is.

tegnapelőtt 11:14
 8/34 anonim ***** válasza:
66%
#4 egyébként ki lehet alakítani teljes értékű és nagy kalóriabevitelt biztosító vegán étrendet, csak az embernek a gatyája is rámegy.
tegnapelőtt 11:15
 9/34 anonim ***** válasza:
84%

Engem aztán nem érdekelnek a divatmajmok véleményei.

Nem minden fajta állatot szeretek.

A macskák, kutyák, egyéb emlősök, papagájok stb. cukik.

De a krokodil, meg a cápa, vagy az Erdélyben embereket gyilkoló medve, felőlem ki is halhat.

4 befogadott macskánk van, az egyikre most költünk jelentős összeget az állatorvosnál.

Nekem ez az állatszeretet.

tegnapelőtt 11:26
 10/34 anonim ***** válasza:
89%
Én a növényeket is szeretem.
tegnapelőtt 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!