Valamilyen jó MLM vagy hasonló pénz szerzési módszert?
MLM röl tapasztalatokat szívesen olvasnék
Ha esetleg tudtok valami jól müködő mlm-t privátba légyszi!
Csak azt hagytad ki a számításból, hogy aki nem jön el azt újra fel lehet hívni és még elmehet. Meg azt, hogy aki nem vette fel azt is újra fel lehet hívni.
Plusz, hogy a bemutatóból is van több féle ez a leírás a családikra meg a nyíltakra kb igaz is.
Bár más technikával lehet eredményesebben is csinálni.
Abban a csoportban ahová én tartozom ott a vezető kidolgozott egy másik módszert, amit csak ők használnak. Így a hatékonyság már 10 felvett telefonból 7-8 az igen.
De látom a mellébeszélés nagyon megy. És még te tartod magad komoly embernek.
Ahogy már írtam nem építek hálózatot csak látom, hogy a közvetlen környezetemben ki mennyit dolgozik és milyen eredménnyel. Rendszeresen járok rendezvényekre és csapat találkozókra, plusz a facebookon is látom, hogy kik dolgoznak.
"Nemzetközi kapcsolatot hogy tudsz könnyebben építeni bemutatóval? Meghívod őket Németországból, vagy bemutatod neki az üzleti lehetőséget helyben?:-)) "
Mert online nem is lehet bemutatót tartani, ugye?? FACEPALM ismét hülyeséget írtál.
De volt olyan aki Angliából utazott el ide egy szemináriumra. Tehát erre is volt már példa.
Igaza van annak aki azt írta maradj a kaptafánál, mert az mlmhez nem sok közöd van, sőt.
Egyébként nem beszéltem mellé, direkt ezért írtam le, hogy mit jelent a megkeresés, hogy egyértelmű legyen.
Ha mellé beszéltem volna, akkor nem írom le.
Aki itt mellébeszél az továbbra is te vagy.
Nem baj, elég baj az neked, hogy nincs jobb szórakozásod, mint hogy belekössél emberekbe.
A kérdés természetesen továbbra is adott, hogy azok az emberek akikről te beszélt bemutatták-e az üzletet legalább 90-120 embernek 3-4 hónap alatt a megfelelő formában??
Mert erre még mindig nem jött válasz csak a terelés meg mellébeszélés.
Az, hogy erre a kérdésre nem tudsz válaszolni az is azt bizonyítja, hogy nem ismersz ilyen embert. Csak mellébeszélsz.
"Ugye Te sem gondolod azt komolyan, hogy majd nekiállok itt havi bontásokban screen shotolni"
Tehát nem tudod bizonyítani, hogy rendszeresen van belőle ilyen mértékű bevételed. OK, értem.
Ismét a kiragadunk egyetlen esettel való példálózás. Ahogy már oly sok esetben."
Nem azt mondtam,amit itt összehadoválsz magadnak, hanem hogy nem fogok rád ennyi időt szánni, hogy az összes kötéslistát kifotózgassam neked.
Emellett mint elmondtam nem feltétlen ebből van bevételem,ahogy azt is, hogy azóta már (többször is átcsoportosítottam), többek között
pénzpiaci alapba:
vagy épp vállalkozásba(amit azóta szintén eladtam):
Ettől függetlenül egy-egy pozíciónyitással jól lehet keresni online részvénykereskedéssel is, nem havi -hanem ha megnéznéd jobban, láthatnád-, hogy heti szinten 100.000-es bevétellel is akár. De ehhez nyilván megfelelő tudás is szükséges, nem a nagy számok törvényére alapozva :-))
Olyat meg végképp nem mondtam, hogy havi fix van belőle.
De mutass rá, mert nyilván te ezt is tudod bizonyítani :-)))
Ha nem, akkor meg ideje lenne már a sok hazugságot elismerni mindkettőtöknek, amit próbáltok rám tolni, ha van bennetek gerinc hozzá.
Beszélj csak mellé, addig meg érd be a bemutatott bizonyítékokkal, hogy lehet mással is pénzt keresni nem csak mlm-el, a tartós eredményességről pedig némi további adalék, az év végi eredményekkel.
2010
2011
2012
(Mert legalább nekem van mit bemutatni igazolva az állításom hitelességét és nem csak puffogtatni nagyképűen itt a semmit naphosszat)
Szóval viszlát!
Jó bohóckodást!
"nem fogok rád ennyi időt szánni, hogy az összes kötéslistát kifotózgassam neked. "
:) Érdemes belegondolni, hogy eddig mennyi időt szánt rá, hogy olyan témában nyilvánuljon itt meg, amiben az ismeretei a mount stupid tetejéig lendítették csak? És ott a többi fórum is, ahol több hasonlóan bégetőre talál.. :)
Mennyi idő egy screenshot? Két perc? És abba mindegyik között egy pisilés is belefér... ;)
Na, megszólalt az állampapíros is a Lie Mountainről..:-)))
Van nekem kivel és mivel foglalkoznom, sajnos a kötéslista meg nem fér bele egy képbe, havi zárással,de nyilván ilyet sem láttál még, csak a nem létező 6%-os állampapírod.
Hogy áll a 6%-od? Kinevettek már vele téged is az otp-ben, vagy még mindig az 1,25%-odat nézegeted?:-))
Még jó hogy Te annyit screenshotol-tál,mint amennyit beszéltél a nagy bizniszedről.. :-))
A többiről nem is beszélve...
:-))
még jó hogy linkeltem,ugye...
De a 20%, az biztos kevesebb mint az 1,25% :-))
állításod szerint.
És ugye mindekoriról az esetben nehéz beszélni, amikor egy 2 és fél éves értékpapírt hasonlítanál 1 éveshez :-)
Így az almát sem hasonlítanéma körtéhez, hanem a kötés idejében rendelekzésre állót mellékeltem.
Az hogy az 1,25-os kamatodat felülmúlt a befektetésem, évi 8-9%-al.. hát az már nem az én hibám :-)))
Szemléltetve:
#51-es hozzászólás, a másikat meg épp nem rég tettem be:
#74-esbe.
De mint mondtam név nélküli, jellemtelen, hazug és hiteltelen emberekkel nehéz bármit is kezdeni komolysággal, hiszen annyi bizonyítékot láttunk már tőlük az állításaikra... :-))
Idegesség nem jellemző rám, inkább csak szánalmasnak tartom a mocskolódást, amit képviseltek és hát ha már mondtok valamit alátámasztás nélkül,nyilván könnyű cáfolni konkrétumokkal.
Ugye 1-4-6% hozam? :-)))))))))))
Na ezért is adtam már fel a veletek folytatott "szakmai" vitát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!