Valamilyen jó MLM vagy hasonló pénz szerzési módszert?
MLM röl tapasztalatokat szívesen olvasnék
Ha esetleg tudtok valami jól müködő mlm-t privátba légyszi!
"Külföldi adózás, miközben még a hazai sem nagyon megy és állítólag nem jártál még abban az országokban, ahol értékesítsz? Hát ez így nehezen hihető.."
Ebből látszik amikor valaki valami olyanról ír amihez totál sötét.
Miért kellene neki elmenni például Németországba, hogy ott is legyen hálózata??
Elég ha valaki a csapatából ismer valakit aki elkezd Németorszában üzletet építeni és máris lesz bevétele onnét.
De ugye te ismered az MLM-et?? Félelmetes hülyeségeket tudsz összehordani.
ma 16:47
Én elolvastam azt amire reagáltam. Az, hogy neked nem megy a szövegértés az a te problémád!
"4 hónapot voltam távol idén és párommal együtt dolgozok"
És 4 hónapig nem látta a gyerek a szüleit. Ez remek. Családbarát egy munka ez a hajózás.
Mindennek megvan a maga előnye és hátránya, azt egyébként észrevetted, hogy pénzkeresetnek nem a hajózást ajánlottam? :-))
Bár tehettem volna, hiszen szintén kockázatmentes pénzkereseti lehetőség, de hát az még inkább affinitás kérdése.
A költség-bevételi mérlegről nem is beszélve, hiszen kiadásom abban az időben elég minimális,gyakorlatilag a teljes fizetésem megmarad , amit aztán befektehetek és míg az ingatlan üres, mellékest is termel, ahogy ugye már elhangzott ez esetben külön befektetés nélkül.
Bár tudom az mlm-ben már azt tanítják, hogy ha a kadás meghaladja a bevételt, az pénzkereseti lehetőség.
Sajnos a Lakatosékat elírtam, elnézést érte, de ilyen "szakmai állítások" után, már nem csoda, ha félre olvas az ember.
És ha már így rákérdeztél, az hogy 4 hónapig távol, voltam magában hordozza azt is, hogy 7 hónapot itthon voltam teljesen függetlenül teljesen munkaidőben a családommal. Kérdés mennyire családbarát munkahely az, ahol évi 210 napot lehet az ember szabadságon (és még nincs vége az évnek...), míg 120-at dolgozik és még támogatják is abban, hogy felsőoktatásban tanuljon? Manapság ez itthon elég ritka munkahely.
De ezzel a véleményemmel nem csak én vagyok így...
Kérdező!
Értelmes döntést nem tudsz hozni egy MLM-ről, ha nem nézel bele az oktatási rendszerébe. Gyere el november 17-én a Budapest Kongresszusi központba 13:30-ra, a N21 üzletpítő szemináriumára. Ott veszel egy jegyet (3750ft), és nézd végig a szemináriumot. Ha úgy érzed, az ott tanultak hasznosak számodra, akkor ez a te üzleted, és keress egy szponzort. Ha nem találod hasznosnak, nem ez a te üzleted.
Na jól van, kezd kifogyni, és előjönnek a ferdített példák is... Volt a kalácsos, azt még mindig nem érti, úgyhogy megint megemlíti, de jön egy új. Hogy az online shop honnan szerzi be a nyomtatót.. Hát könyörgöm, hogy jön a fizetőképes kereslethez, hogy honnan szerzi be a bolt a nyomtatót? Óbudán talán nem jár ugyanúgy mindenki jobban a szlovák nyomtatóval?
Hagyjuk is, tudom, hogy mellébeszélés volt.
Aztán meg hogy a ganodermás kávé nem ment, a használt ruha meg igen, akkor ennek mi a köze az MLM-hez?!? Ez még mindig azt hiszi, hogy az MLM az értékesítés... :D Nem leht, hogy az volt a baj, hogy a ganodermás honlapot csütörtökön adtad át, a másikat meg pénteken? Köztudott, hogy a csütörtökön átadott honlapok csúfos bukásra vannak ítélve.
"4 hónapot voltam távol idén és párommal együtt dolgozok"
Jó, hát amikor két ilyen ember találkozik, akiknek ennyire nem hiányzik a családjuk, az valóban szerencsés együttállása a csillagoknak. Szívből gratulálok...
"állítólag nem jártál még abban az országokban, ahol értékesítsz?"
Sajnálatos, hogy nincs értelmi szinthez kötve a gyakorira a regisztráció. Kb 85x hangzott el csak ebben a kérdésben, hogy az MLM nem értékesítés... :)
"ebből is látszik, hogy kit vezérel érdeke"
Mondok egy újdonságot. Mindenkit érdek vezérel...
"ezzel is csökken a piac az új belépők előtt"
Kétségtelen... Az MLM piaca már 70 éve csökken, és minden óvatos becslés szerint is már 17billiószor meghaladta az ezzel foglalkozók száma a föld lakosságát.
"Bár tudom az mlm-ben már azt tanítják, hogy ha a kadás meghaladja a bevételt, az pénzkereseti lehetőség. "
Nincs szükséged a ferdítésre, ez nagyon amatőr módszer. Csak a legbutábbaknál működik; remélem nem akarod, hogy az olvasó úgy lássa, hogy butának nézed, és ilyen olcsó trükkökkel akarod befolyásolni a vitapartneredről alkotott véleményét.
"4 hónapig távol, voltam magában hordozza azt is, hogy 7 hónapot itthon"
Biztos közben egyszer a holdat is megkerülted, azért jön ki nálad 11 hónaposra az év... De legalább következetes vagy, és a 210 szabadság + 120 munka is csak 11 hónapra jön ki.
"Kérdés mennyire családbarát munkahely"
Kérdés valóban. Nos, vannak a számok: évi (210, plusz odaadjuk azt az elfelejtett 30-at is) 240 nap szabi. Egész nap a családdal, az 16 ébren töltött óra együtt. Összesen 3840 óra a családdal. Itthon főállásban évi 220 napot dolgozol, azokon a napokon látod őket 8 órában, a többi napon meg 16-ban. Az összesen 4080 óra a családdal. Tehát te kevesebbet vagy a családdal, és 7 hónapig egyáltalán nem... Nos, ha tényleg kérdés volt, szerintem ez egyáltalán nem családbarát...
"De ezzel a véleményemmel nem csak én vagyok így... "
Nyilván azért csinálod, és csinálja mindegyikőtök, mert az értékrendetek alapján ezt megfelelőnek találjátok. Nincs ezzel semmi baj, nem kell védened az álláspontodat. Mindenki elfogadta azt. Neked ez a fontos, ez így jó. OK.
Nekünk meg úgy jó, hogy itthon vagyunk, és napi 1-2 órában felépítjük az MLM vállalkozásunkat. Aztán megyünk hajóra, ahol majd jól kiszolgálhatsz minket abban a pár hónapban! Mindennek és mindenkinek megvan a helye a világon! ;)
Feleslegesnek tartom a mellébeszéléseket sorra cáfolgatni, bőven elég meggyőző amikor egy magát sikeresnek mondó oktató kijelenti, hogy:
Az a tuti üzlet, ahol nem keres pénzt (nincs jövedelme) az ember a tevékenységével,csak bevétele van,ami után szerinte nem kell adózni, ami csak akkor igaz, ha veszteséges a tevékenysége.
Illetve ha a kiadások meghaladják a bevételt, vagy azzal egyenlőek, az szerinte jó, míg valótlant állít arról, hogy az MLM cég 100%-ban visszafizeti a befektetett összeget.
Maximum a megvásárolt termékeket, de az éves tagdíj, regisztrációs díj, ahogy fent is olvasható, - a rendezvény belépőket - , telefonszámla, utazási költséget és a hónapok alatt befektetett munkát és energiát, amit másba is fektethetett volna ez idő alatt és kereshetett volna pénzt úgy, hogy közben amivel nem járatja le magát és adott esetben nem veszít kapcsolati tőkét,már nem.
Figyelmen kívül hagyja a túlkínálatot, a kereslet-kínálati törvényszerűségeket, illetve azt is elferdíti, hogy egy "online shop Szlovákiából szerzi be a terméket", miközben magánszemélyes vásárlásról volt szó. Tehát ha valaki neten vásárol, az nem feltétlen már itthonról szerzi be a terméket, de ha így jobban tetszik, akkor ebay, dhgate, stb....
Míg állítja, külföldön adózik, amihez pedig ugye vagy offshore cég kellene, vagy külföldi állampolgárság. Hát egyik sem adatik meg mindenkinek.
Majd megmagyarázza a pénzügyi befektetéseket, amiben megint jégre fut, de persze azt már el is felejti, hogy a 6%-os állampapír hozamokból elfelejti levonni a 16% adót, amiben amúgy sem jártas, aminek két oka lehet.
1, vagy adókerülő (offshore befektetéssel, vagy állampolgársággal), 2. nincs mire adóznia, mert ahogy állította ez az üzlet azért jó, mert nincs belőle jövedelem, ami után adózni kellene itthon (NAV és hatályos jogszabály ide vagy oda...)
Az hogy megtakarítással nem rendelkezik, jól látszik a befektetési tapasztalatlanságiból.
A végén már nem tud mibe belekötni, fel hoz egy általam fel sem hozott példát s személyeskedések mentén azt taglalja, hogy ki mennyi időt tölt a családjával. Kijelentve, hogy napi 8 órát tölt az aki mlm-ezik,miközben azt állítja az mlm-hez napi 1-2 óra kell(és higyjük el neki, bár nekem csak egy ember fordított arra, hogy megmagyarázza a megmagyarázhatatlant,amikor próbál beszervezni).
Ha valaki 8 órában dolgozik és mellette napi 2-t mlm-ezik,az nyilván már napi 10 órát dolgozik, és a felvetett napi 16 órából amit ébren tölt, már csak 6-ot van együtt a családjával, ami 2013-ban érvényes 251 munkanappal számolva 1506 órát ,míg a többi 114-ben napi 16-al számolva 1824 órát tud egy másodállású mlm-es a családjával lenni, ami összesen 3330 óra egy évben, szemben ugye a 7 hónap 3488 órájával szemben ( amiben benn van az a heti két munkanap, amit az országban töltöttem és ami mellett szintén jutott napi 4 óra a családra minden héten,vagyis ami további 128 órát jelentett)
Már csak hogy pontosak legyünk és nem beszéljünk ebben sem mellé.
És ugye itt bejön az a kérdés is, hogy jó esetben heti 5 munkanapot kell dolgozni (ami megint csak nem túl jellemző manapság) , addig esetemben elég egy rövidebb intenzívebb időszakot ledolgozni, ami biztosítja a megélhetésemen felül a kiadások minimalizálását és jelentős megtakarítást eredményez, évről évre 7 számjegyű összegekkel,igazoltan pluszban, ami után ugye már adózok is, így nyilván tudom hogy mire hány százalék adót kell fizetnem, tapasztalatból nem pedig mellébeszélek, ami igencsak hiteltelenségre utal.
Hajó útra, pedig én is járok nem csak dolgozóként, hanem utasként is családostól ebben a szabad hónapokban.:-))
Szóval további jó komolytalankodást, és remélem azért kevesen fognak ráfizetni ebben a szép nagy mellébeszélős "szakmában", ahelyett hogy biztosabb megélhetést találjanak maguknak, ahol meg is becsülik az embert, még akkor is ha nincs a színpadon. Ésezt nem ahajózásra értem, vagy bármi másra, hiszen nekem nem érdekem, hogy a kérdező azt csinálj amit én is csinálok, így nem minősülök,sem oktatónak, sem szponzornak, se semmi egyébnek, egyszerűen csak véleményt írtam egy fórumban, aminek a vezetőit nem ismerem, és sajnos az ITK felhasználó sem én vagyok.
Amit mondok és írok, nyíltan valódi nevem alatt vállalom,más fórumokon pedig állandó nicknév mellett(ebből adódóan, már sokan "lenyomoztak") nem pedig névtelenül, ugye ez megint csak a hitelesség kérdése...
Na igen, sok a butaság ebben a magabiztos fejben...
"valótlant állít arról, hogy az MLM cég 100%-ban visszafizeti a befektetett összeget"
"Maximum a megvásárolt termékeket, de az éves tagdíj, regisztrációs díj"
Igen, ezeket mindet visszatéríti.
"rendezvény belépőket"
Azt meg a rendezvényt szervező cég fizeti vissza
"telefonszámla, utazási költséget és a hónapok alatt befektetett munkát és energiát, amit másba is fektethetett volna ez idő alatt és kereshetett volna pénzt úgy, hogy közben amivel nem járatja le magát és adott esetben nem veszít kapcsolati tőkét,már nem. "
:) Nevetséges vagy... A tőkevédett alapod fizet kártérítést, amiért odatetted a 10m forintot, pedig lett volna tuti tipped, amit ha megjátszol a tippmixen, akkor már milliárdos lennél? Mi kapcsolati tőkét SZERZÜNK üzletépítés során, de ezt nem kell értened. Képzeld, üzletépítés során lett többszáz értékes emberi kapcsolatom, gyakorlatilag bármit elintézni már csak egy telefonba kerül.. :) Lejáratás alatt mit értesz? :)
"Tehát ha valaki neten vásárol"
:D Kanyarodjunk vissza... Az ebay figyelembe veszi, hogy területileg hol milyen fizetőképes kereslet van? Nem? Ez csak egy MLM cég marketingtervében hiányosság? Miért?
"Míg állítja, külföldön adózik, amihez pedig ugye vagy offshore cég kellene, vagy külföldi állampolgárság. Hát egyik sem adatik meg mindenkinek. "
Nem, ehhez egy sima külföldi cég kell... Mindenkinek nem adatik meg, de bárkinek megadathat.
A befektetésekkel kapcsolatosan meg egy pofátlan csúsztatás a 30%-od. Annyi erővel azt mondom, fektess lottóba, millió százalékos hozamot tud produkálni. És ezt gyakorlatilag megteszi hétről hétre! A 30%-od lutri. A 3% a garantált. Vagyis a 3% bukás az állampapírhoz képest.
"Az hogy megtakarítással nem rendelkezik, jól látszik a befektetési tapasztalatlanságiból."
Az éleslátásoddal van némi probléma.
Már eddig is az volt, hogy félinformációidat tényként kezelve vontál le téves következtetéseket, most is ez van.. Eszembe jutott egy ábra rólad, te éppen a "Mount Stupid" tetején állsz..
"Már csak hogy pontosak legyünk és nem beszéljünk ebben sem mellé. "
Haha, kifelejted, hogy amíg MLM-mel foglalkozok, a családdal vagyok otthon.. Mount Stupid... Ráadásul nem számolsz a fizetett ünnepnapokkal. Neked olyan sincs, ugye? ;)
"egyszerűen csak véleményt írtam egy fórumban"
Igen, látod az ábrát... Ha szerény, felületes ismeretekkel rendelkezel egy témáról, máris óriási vágyat érzel arra, hogy véleményt írj róla egy fórumban... Majd tanulsz még róla, és alábbhagy a közlési vágyad, nyugi. Csak tanulj! ;)
Te hegymászó! :)
Nem, ehhez egy sima külföldi cég kell...
És ezt a befektetést is visszafizeti az mlm cég ugye?:-))
akkor tényleg meghajolok előtte.
De ezt azért kipróbálom! Belépek alád egy offshore céggel, ok?
Ha nem jön be Rád hivatkozhatok és kérhetem vissza a pénzt? Vagy itt is pereskednem kellene? :-))
Mindezt úgy, hogy a kérdező továbbra is pénzt szeretne keresni nem céget alapítani külföldön :-))
Kapcsolati tőke:
Nem is találkoztál még olyannal, akinek nemet mondtak volna és kirakták volna?
Nyílván a látásommal van baj, de eddig semmi bizonyítékot nem mutattál arról, hogy keresnél is bármennyit ezzel, vagy lenne befektetésed, ahol is az állampapír hozamodból már megint bruttót csinálsz.
De ha bruttó, akkor a 8-30% -os hozamgarancia is legyen már bruttó, mivel az is 16% szjat adózik, úgy mint a te 6%-os állampapírod... és a 6-tól még a minimum 8% is magasabb, hacsak nem valaki hantázik itt kettőnk közül..
És ha már a DSA etikai kódex ezt elő is írná, hogy ilyet nem szabadna, akkor jó is lenne azt betartani.
De nyilván megint csak hitelességről beszélünk ugyebár...
Viszont még mielőtt megvádolsz azzal, hogy én se tettem, az állításomat igazolnám,azt az egyetlen állításomat ami a fenti kérdéshez tartozott,( amiből aztán a sok mellébeszélés már személyeskedésbe ment át, mint az megszokott az mlm ügynököknél),
miszerint lehet más módon is bevételhez jutni, nem csak mlmből:
Az egyik a befektetésem forexbe, a másik az egy héttel későbbi eredmény. Mindezt nem főállásban, csak napi fél óra ráfordítással.
Ne tudom hova kanyarogsz, de abban mint mellébeszélés nagyon jó vagy:
Én annyit mondtam a neten vásárlás más jelleg. Nem azt hogy figyelembe venne területi-jövedelmi egyenlőtlenségeket.ahogy egy online üzleti terv, sem ez alapján épül fel.
Amit leírtam, az cáfolta volt arra, a felvetésedre hogy "gazdagabb lesz az ember tőle". Nem, nem lesz gazdagabb, csak több marad a zsebében, ha külföldről neten keresztül, nem pedig itthon(akár mlm-ben) vásárol.
Látszik az online kereskedelemben sincs sok jártasságod, vagy Te nem neten keresztül rendeltetsz,állítólagos webirodából meg a saját webáruházadból? Vagy mégis? (lásd: megboldogult Vebso)
"Haha, kifelejted, hogy amíg MLM-mel foglalkozok, a családdal vagyok otthon.. Mount Stupid... Ráadásul nem számolsz a fizetett ünnepnapokkal. Neked olyan sincs, ugye? ;) "
Egy kis segítség:
Ja és Te így is kezdted, az első naptól fogva. napi 1-2 órában otthon a családdal, külföldi céggel adózva. És amúgy is ez a jellemző, senki nem végzi ezt másodállásban.. :-))És persze mindez garancia az alád belépőknek is,mert nekik is így lesz Tarnaszentmáriától Kölnig ugyanúgy.
Vagy? Csak elhiheted velük, mert ugye érdeked,hogy belépjenek alád, hiszen bevételed van belőle. :-))
Egyébként ha már felhoztad a családot, hozzátenném a téves következtetéseid "Stupid Mountain-ed" kapcsán, hogy a gyerekünk érdekében cselekszünk így, és a már említett devizahitel sem volt ismeretlen számunkra, mint megannyi más hiteltermék sem korábban , összességében adósságspirál néven, amiből viszonylag gyorsan, 5 év alatt kimásztunk a 17 milliós adósság leépítésével, mlm nélkül is és mint írtam is, most már hasznot termel maga az ingatlan. Emellett megalapoztuk a jövőbeni életünket, és valóban külföldön érdemesebbnek találjuk a vállalkozást, az itthoni meglévő mellett, kevesebb külön töltött idővel. De nyilván ehhez semmi köze a kérdés szempontjából senkinek, csak a személyeskedések kapcsán merült fel bennem, hogy a Stupid Mountain-ed is meglegyen :-)))
Na tényleg elköszönök, várnak a komolyabb tevékenységeim, mint szórakozni egy mellébeszélő, hiteltelen és szakmailag elégtelen névtelennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!