Valamilyen jó MLM vagy hasonló pénz szerzési módszert?
MLM röl tapasztalatokat szívesen olvasnék
Ha esetleg tudtok valami jól müködő mlm-t privátba légyszi!
Nehéz a felfogásod...., vagy inkább szűk a látóköröd.
Azért jött hajóra, mert szinte semmit nem keresett vele, míg ugye nálunk fix+ fizetés van.
Úgy néz ki akkor megint csak a véletlen....mint a forex, a befektetés és az mlm ismerősök...
Hajón van reális fizetőképesség,vendég és dolgozó részről is (de még ezt is leolvashatod a linkelt bankszámlámról ha nagyon akarnád..), aki meg is tudja fizetni a boltihoz képest 3-szoros árat ha úgy találja kedve, mégse sokan vettek tőle terméket (konkrétan csak 1 fő).
Miért ne építhetné ott a hálózatot?
Most ez már megint hogy jön össze, hogy hajón nem lehet ezzel érvényesülni? Elvileg hálózat bárhol építhető, nem? És hát reálisan hol alakulhatna ki nemzetközi kapcsolat, ha nem nemzetközi csapatban? De ahogy láthattad is, az indonéz munkatársamat se nagyon érdekelte, amikor kérdeztem tőle facebookon, pedig kint neki is étteremlánca van már azóta.
A lényeg, hogy megmutattad az 1%(4%)-os kamatodat, amit ugye olyan bőszen kritizáltál:-)).
Te tárgyalnál üzletről olyan emberrel, aki nem mond igazat és még lekezelően próbál beállítani téged hazugnak?
ma 12:12
Nem nekem nehéz a felfogásom, hanem te nem válaszoltál még mindig a kérdésre. Nem az volt a kérdés, hogy mennyi pénzt keresett, hanem, hogy dolgozott-e vele rendesen.
Vagyis megkeresett-e a megfelelő formában 90-120 embert 3-4 hónap alatt?
A kérdés továbbra is ez.
És a végén összefoglalva a kérdések:
a kérdés továbbra is ez...
:-)) Eredetileg ez volt a kérdésed, amire adtam egy elég kimerítő választ:
"Miért azért ki a hibás ha valaki nem dolgozik? A szponzor, a cég??
Vagy te mind a több ezer ilyen esetet megvizsgáltad, hogy az illető mennyit dolgozott és mennyi időt, energiát fektetett az üzletbe??
Hány embert kérdeztél meg konkrétan, hogy ő mennyit dolgozott, aki szerinted sikertelen??"
Majd feltettem konkrét kérdést, amire nem válaszoltál...
és még jössz azzal, hogy a kérdés továbbra is ez. Szóval hol is bizonyítod ezt az állításod?
"És a nevetséges 1%-os hozam??? Ez aztán a komoly befektetés. A többinél meg csak a töredéke van."
Ja, hogy sehol, semmivel? Akkor ne haragudj, de nem mennék bele a gyermekded kifogáskezelésen tanult játékaidba,végeláthatatlan mellébeszélésekkel, meg bizonyítások nélkül nagy szavakat puffogtatva, mert hiteltelen vagy nemes egyszerűséggel, és a fent szólónak igaza van.
Az első hozzászólásom a kérdésre adott válaszom volt,miszerint hasonló pénzkeresési módszer a részvénypiac is. Aztán, hogy ebből hogy tartunk ott, ahol tartunk, azt vissza lehet olvasni. Nem hinném, hogy engem minősítene, adózással kapcsolatos hazugságok, vádak és a személyeskedések mentén.
Mint mondtam,ki-ki eldöntheti mibe és hogyan fektet pénzt, munkát energiát. Én maradok a hagyományos és működő módszereknél, mert az mlm megítélése nekem a fentiek alapján nem hogy javult volna,inkább romlott.
ma 13:23
Látom a mellébeszélés nagyon megy. Sejtettem, hogy nem tudsz rá válaszolni és inkább terelsz ezerrel. OK rendben.
A 1%-ot meg félre ütöttem, de utána le is írtam. És az is csak egyetlen kiragadott eset volt, nem állandó. Hiába példálozol ezzel.
De ha annyira megéri forexezni, akkor mutass legalább minden hónapra egy ilyen esetet, amikor kerestél ezzel 90e Ft-ot,
Ja, hogy nem megy, az ciki.
Amiket megválaszoltál azokat a kérdéseket nem is tettem fel újra ha nem tűnt volna fel.
Hanem feltettem egy másik és nagyon egyszerű kérdést amiről csak hablatyoltál azóta is. Ha tudnál válaszolni, akkor nem kéne mellébeszélned.
Ez is csak azt bizonyítja, hogy fogalmad sincs valójában az mlmről.
Ugye Te sem gondolod azt komolyan, hogy majd nekiállok itt havi bontásokban screen shotolni, miközben köztudott, hogy semmire nem garancia a múltban elért teljesítmény a részvénypiacon? mindamellett,hogy tőled egy épkézláb bizonyítékot nem láttunk az állításodra vonatkozólag...
Emellett ott van egy folyamatosan, - hát megint csak benézett 4%-ot felülmúló- stabil,kockázatmentes részvénybefektetés. Olvasd le a havi adatokat, ha annyira érdekelnek, én Rátok már ennyit nem áldoznék, mert mint mondtam hiteltelenek vagytok, miközben épp ti próbáljátok magatokat beállítani komoly üzletembernek, igencsak mellélőve (elhazudva) az állampapíros barátoddal a dolgokat.
De hogy ne maradj válasz nélkül:
Nem terelek, vagy hazudok róla, azokat akiket ismerek láttam miként próbálják magukat és a terméket eladni, még a munkahelyen is, munkaidőben eredménytelenül.
Az hogy azóta eltelt 5 év és ők még mindig ott dolgoznak, közel 300-1000 másik ember társaságában, napi szinten jó eséllyel feltételezi, hogy volt ennyi megkeresésük, amit mondasz.
Hacsak nem jött be az a folyamat, ami szokott bármely más vállalkozás esetében is, hogy a tartós eredménytelenség, érdektelenségbe megy át vagy épp demoralizálta őket az elutasítás, a veszteség (értsd: többet költöttek és áldozta k az üzletre,mint amennyi bevételük volt belőle)
ami után jó esetben találtak más módot arra, hogy pénzt keressenek.
Viszont itt ugye bejön a múlt kérdése,mivel egyszer őket már azonosították azzal, hogy ő az az mlm ügynök, aki azt mondta nekem,hogy 2 év múlva ő már anyagilag független lesz és az alkalmazott nem lehet sikeres, miközben most 5 év után is biztonsági őr, tanár, szalagmunkás, vagy épp jobb esetben külföldön segédmunkában vagy front office-ban dolgozik alkalmazottként. Ezt az erkölcsi értékvesztést ( lejáratást) sem hiszem hogy megtéríti majd nekik bárki is, bár az erkölcsösség látva a személyeskedést, a jellemtelenséget és a valótlan állításokat bizonyos dolgokról, nem hiszem hogy nagy erőssége lenne ennek a "szép szakmának".
Megint nem a kérdésre válaszoltál. Szokás szerint.
Lehet, hogy nem érted a kérdést? Vagy inkább szándékosan terelsz.
Nem az volt a kérdés, hogy megpróbálta-e eladni a terméket a hajón.
Hanem az, hogy megkeresett-e vele legalább 90-120 embert 3-4 hónap alatt a megfelelő formában*?
Segítség: A hajón próbálok eladni valamit az nem a megfelelő forma. A hálózatépítés nem erről szól nem ez az amiről a kérdés szól.
* Hanem elhívott legalább 90-120 embert 3-4 hónap alatt egy-egy bemutatóra. Ez a megfelelő forma. Na ezt nem lehet egy hajón megcsinálni. Ott csak bohóckodni lehet ezzel.
Vagyis aki nem ezt csinálja az nem hálózatot épít.
"Ugye Te sem gondolod azt komolyan, hogy majd nekiállok itt havi bontásokban screen shotolni"
Tehát nem tudod bizonyítani, hogy rendszeresen van belőle ilyen mértékű bevételed. OK, értem.
Ismét a kiragadunk egyetlen esettel való példálózás. Ahogy már oly sok esetben.
:-)))
Előbb még azt mondtad megkeresett-e ennyi embert, nem hogy bemutatóra elhívta-e őket... és még én beszélek mellé... Szép jellemvonás :-))
"Tehát azt állítod, hogy ez a 6 fő mind dolgozott legalább 3-4 hónapot, ezen idő alatt mind megkerestek ezen idő alatt legalább 90-120 embert az üzlettel??"
Mondom csak játszod a tanult hülyeségedet, miközben kiröhögteted magad.
De a számokra most már kíváncsi vagyok, hogy jön ki ha mindent elhiszünk egy mlm-esnek..
vagyis 120 telefonhívásból 20 megy el.
A te kérdésed arra vonatkozik, hogy tartott-e bemutatót,azaz
"Hanem elhívott legalább 90-120 embert 3-4 hónap alatt egy-egy bemutatóra"
Ez feltételez 540-720 telefonhívást, vagy személyes beszélgetést 3 hónap alatt, ami havi 180-240 hívás, napi szinten a hét minden napján 6-8 új emberrel ha jól számolom, maximum fejenként 15-20 perces tájékoztatóval a bemutató előtt.
Hát, a személyes tapasztalatom az, hogy ettől többet töltöttek el nálam, velem akár telefonon, akár személyesen, miután el se jutottunk odáig, hogy megnézzem a rendezvényüket és még fizessek is érte.
Nemzetközi kapcsolatot hogy tudsz könnyebben építeni bemutatóval? Meghívod őket Németországból, vagy bemutatod neki az üzleti lehetőséget helyben?:-))
Köszi a konkrétumokat...
Szerinted ki vesz még Téged komolyan?
u.i.: Egyébként a Te teljesítményed van ennyire kiegyenlített, hogy havonta x ezer ft-tal gyarapodsz? Tudsz erről bizonyítékot is mutatni, vagy azt csak nekem kell mindig? Mert ez így elég egyoldalú nemde?:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!