Valamilyen jó MLM vagy hasonló pénz szerzési módszert?
MLM röl tapasztalatokat szívesen olvasnék
Ha esetleg tudtok valami jól müködő mlm-t privátba légyszi!
Ez meg mér tényleg a "no comment" kategória, ahogy a bevétel-kiadás relációd is..
4 hónapig távol, voltam magában hordozza azt is, hogy 7 hónapot itthon"
Biztos közben egyszer a holdat is megkerülted, azért jön ki nálad 11 hónaposra az év...
pláne hogy november van.., ahogy írtam is nincs még vége az évnek, de biztos kimagyarázod majd valamivel.. abban jó vagy,hiszen mlm-es vagy. Igaz a lényegen nem változtat. :-))
"Kérdés mennyire családbarát munkahely"
Kérdés valóban. Nos, vannak a számok: évi (210, plusz odaadjuk azt az elfelejtett 30-at is) 240 nap szabi. Egész nap a családdal, az 16 ébren töltött óra együtt. Összesen 3840 óra a családdal. Itthon főállásban évi 220 napot dolgozol, azokon a napokon látod őket 8 órában, a többi napon meg 16-ban. Az összesen 4080 óra a családdal. Tehát te kevesebbet vagy a családdal, és 7 hónapig egyáltalán nem... Nos, ha tényleg kérdés volt, szerintem ez egyáltalán nem családbarát...
"4 hónapig távol, voltam magában hordozza azt is, hogy 7 hónapot itthon"
"Tehát te kevesebbet vagy a családdal, és 7 hónapig egyáltalán nem..."
a fizetett munkaszüneti napokkal sem vagy meg, sajnos... csúnya égés,de ilyen az amikor az embert hazugságon kapják .-))
És kérdésedre válaszolva, kb. ezt értem "Lejáratás alatt", amit sokszor önmaguk is megtesznek az ilyen állítólagos "sikeremberek". Én biztos nem adnám a nevem ennyi érdekből mellébeszélésnek s valótlan állításnak, anyagi érdekből és abban az üzletben ahol már az elején mellébeszélnek, vagy átvernek...
hát ki-ki döntse el maga mit érdemes fektetni.
"Nem, ehhez egy sima külföldi cég kell... "
Na akkor a gyengébbek kedvéért kezdjük elölről... Az MLM-mel kapcsolatos cégek (gyártó illetve képző) azt a pénzt fizetik vissza, amit náluk költöttél el. Mivel céget akkor alapítasz, ha már van folyamatos, és kellő forgalmat bonyolító hálózatod, ezért cégalapításnál irreleváns a pénzvisszafizetés. Addig kell garanciát nyújtanom az újnak, amíg még nem keres pénzt, amíg még bizonytalanságban van. Ezt meg is kapja minden új.
"De ezt azért kipróbálom! Belépek alád egy offshore céggel, ok? "
Nem. Óriási nagy előnyünk, hogy azzal dolgozunk, akivel mi szeretnénk. Veled, ha csak egy mód van rá, NEM szeretnék együtt dolgozni.
"Mindezt úgy, hogy "
Megbeszéltük, hogy nem a pénzkeresethez, hanem a külföldi adózáshoz kell ez. Ittál?
"Kapcsolati tőke:
Nem is találkoztál még olyannal, akinek nemet mondtak volna és kirakták volna?"
Nem. (Nemet mondtak, ki nem raktak senkit.)
"a 8-30% -os hozamgarancia"
Mutasd meg kérlek, melyik cég ad 100% tőkegarancia mellett 8-30% hozamgaranciát is. ÉVES hozamokról beszélünk, ugye? Nem próbálsz meg ferdíteni, és mondjuk 3 éves hozamokkal példálózni, gondolom...
A becsatolt képekkel mi volt a célod? Egy évet vissza kellett nézni, hogy találj egy profitábilis ügyletet?
"Én annyit mondtam a neten vásárlás más jelleg."
És ezt azért mondtad, mert előtte sérelmezted, hogy az MLM marketingterve nem veszi figyelembe a helyi sajátosságokat, a fizetőképes keresletet. Erre mondtam, hogy az online értékesítés sem. Erre jöttél, hogy más jelleg. Persze, de ebből a szempontból ugyanaz. Egyik sem veszi figyelembe a helyi sajátosságokat. Aztán jött a mellébeszélésed, hogy szlovákiából vásárolsz, vagy nem... :)
"Nem, nem lesz gazdagabb, csak több marad a zsebében"
:D OK...
"Látszik az online kereskedelemben sincs sok jártasságod"
Mondom, a látásoddal baj van. Tudom, csak félinformációk alapján vonsz le téves következtetéseket. Adok egy kis tippet... Online kereskedelemből lett az első családi házunk.. Azóta már persze eladtam azt a céget..
"Ja és Te így is kezdted, az első naptól fogva. napi 1-2 órában otthon a családdal, külföldi céggel adózva."
Sokadjára sem megy neked sem az adózás, sem a külföldi téma...
"És amúgy is ez a jellemző, senki nem végzi ezt másodállásban.. :-)"
Mindenki "másodállásban" kezdi. Fogalmazzunk inkább "részmunkaidő"-vel... Én úgy is folytattam. Soha nem dolgoztam benne napi 8 órát.
"És persze mindez garancia az alád belépőknek is,mert nekik is így lesz"
Mindenki annyit dolgozik, amennyit akar. Miért csinálnák pont úgy, mint én. Nincs főnökük, mint neked...
"Vagy? Csak elhiheted velük, mert ugye érdeked,hogy belépjenek alád, hiszen bevételed van belőle."
Kellene venni a fáradságot, és utánanézni, hogyan működik az MLM. NINCS bevételem abból, ha valaki belép alám.
"a gyerekünk érdekében cselekszünk így"
Igen, mi is.. :D
"amiből viszonylag gyorsan, 5 év alatt kimásztunk a 17 milliós adósság leépítésével, mlm nélkül is"
Gratulálok! Lehet, hogy a helyedben én is ezt tettem volna. De szerencsére nem ugyanazok a gondolatok vannak a fejünkben, és szerencsére nem ugyanazok a körülményeink.
"Na tényleg elköszönök"
Csak ne viszláttal tedd! Mondjuk biztosan összefutunk még, más kérdéseknél is terjeszted a - hogy finoman fogalmazzak - félinformációidat... (legutóbb: http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..
"Kellene venni a fáradságot, és utánanézni, hogyan működik az MLM. NINCS bevételem abból, ha valaki belép alám. "
" ma egyik legdinamikusabban fejlődő csoportom vezetője pl. így volt, mint te, aztán most nagyot csodálkozik magán. Akit ma délután regisztrálok, ő is azt gondolta pár napja még, hogy ő aztán soha semmi ilyenbe nem! Akiknek tegnap megmutattam ("szia, mit tudsz az amwayről, és miért nem csinálod"), azok is ma este regisztrálnak. Így lesznek a te ismerőseid is, te meg majd pislogsz.. :)
Egyet remélek: hogy előbb ébredsz, mint ahogy eljutok az ismerőseidhez, és akkor neked is lehet a sikerükből pénzed, nem csak nekem... :D "
"Itthon tervezed, aztán úgy alakul, hogy máshol is lesz hálózatod. Soha nem voltam Ukrajnában, mégis van már ott hálózatom, és kapok onnan jövedelmet."
És ha már értő olvasás:
"Viszont még mielőtt megvádolsz azzal, hogy én se tettem, az állításomat igazolnám,azt az egyetlen állításomat ami a fenti kérdéshez tartozott,( amiből aztán a sok mellébeszélés már személyeskedésbe ment át, mint az megszokott az mlm ügynököknél),
Miszerint lehet más módon is bevételhez jutni, nem csak mlmből:
Az egyik a befektetésem forexbe, a másik az egy héttel későbbi eredmény. Mindezt nem főállásban, csak napi fél óra ráfordítással. "
"A becsatolt képekkel mi volt a célod? Egy évet vissza kellett nézni, hogy találj egy profitábilis ügyletet? "
(az fel sem merül benned, hogy azóta átcsoportosítottam a pénzt más üzletbe, mint ahogy te sem tetted az online üzleted után, amiből a házat vetted, mert ugye csak mlmből éltél viág életedben Te is..:-)))
komoly üzletember lehetsz :-))))))))))))))
Sajnos ilyen másoknak mellé, önmagukkal meg ellent beszélő üzletemberekkel nem is foglalkoznék a való üzleti életben.
De látom a cofidis sem áll távol tőle.... :-))
Az a két kép mégis mit bizonyít? Azt, hogy volt egy olyan eset amikor +90e-el zártál egy opciót?? És?? Épp mákod volt. Mindenkinek lehet szerencséje.
És a nevetséges 1%-os hozam??? Ez aztán a komoly befektetés. A többinél meg csak a töredéke van.
Nem 1%, hanem 4% félre ütöttem. De nagyon gyenge, ahogy itt előadod magad, hogy te mekkora üzletember vagy. Bizonyára azért kell hajón gürizned, mert olyan rohadtul jól megy.
Ráadásul csak sajnálni tudlak, hogy nem tudsz jobb elfoglaltságot találni, mint ökörségeket írkálni az mlmről, belekötni mégha baromságokkal is az mlmesekbe és ezen szórakozni.
Ezen egy rikta szánalmas emberi tulajdonság. De hát nem mindenki foglalkozik a személyiségével.
Az a két kép mégis mit bizonyít?
Leírtam már, azt hogy amit ajánlottam, azzal valóban lehet keresni, és a befektetett összeg, egy hét után tud eredményt elérni,kockázatmentesen, kellő szakértelemmel, ahogy az jól látható is.
Ellentétben ezzel itt az mlmesektől csak mellébeszélést és személyeskedést hallottunk eddig... Semmi bizonyítékot :-))hiába van erre külön etikai kódexük is. Ez a különbség a kettő között.
Emellett én nem vagyok nagy üzletember,ilyet nem mondtam, ahogy nem is gürizek, mint ugye mondtam is, az időm nagy részét már itthon töltöm részben vállalkozóként. Mindemellett a sok előnyével a munkámnak további szakmai tapasztalatot is szerzek kint, ami a továbbiakat segíti elő (lásd: pl ausztrál, vagy kanadai kivándorlás, ahol az ilyen jellegű "szakmaiság" mint a marketing nem sokat ér.)
+ anyagi stabilitást és biztos egzisztenciát teremtek magamnak és a családomnak, legálisan,még csak nem is adókerülve,vagy épp úgy, hogy mások anyagi helyzetét hibásan felmérve mellébeszélve életedet megváltoztató üzletről:
vagy épp azt személyeskedve támadva,aki nem ért az mlm-mel egyet, ha már a személyiségi jellem vonásnál tartunk...
Egyébként az-az 1% eddig éves szinten nettó 6,25%-ot realizált, amit már fel is használtam:-))
ma 14:55
Nem tudom, hogy milyen frusztrációt élsz ki itt, de valami komoly gondok lehetnek nálad a háttérben.
Jellemző, hogy állandóan általánosítasz. Bár ez az összes mlmhaterre igaz, ahogy láttam a fórumokat.
Tipikusan kiragadtok egy-egy példát és azt hiszitek, hogy az mindig úgy van és ebből általánosítotok. Ezt az utóbbi linked is jól mutatja. Kiragadtál egy szerencsétlent aki nem olvasta el a szerződést, hogy az FLP 12 hónapig vissza vásárolja a termékeket. Ha meg van a számla. Az is lehet, hogy eldobta. De hát ő volt a hülye.
Ráadásul honnét tudod, hogy az illető dolgozott egyáltalán az üzlettel?? Honnét tudod, hogy nem csak odáig jutott, hogy megvette a termékeket aztán hagyta az egészet a franca.? Ami biztos, hogy a szerződést sem volt hajlandó elolvasni.
Nem, gondolkodni azt minek??? Nem, egyből elő kell állni egy olyan hülye elmélettel, mint amit felvázoltál.
Totálisan figyelmen kívül hagyjátok azt amikor mlmesek leírják a tapasztalataikat. Egyből jöttök azzal, hogy mellébeszélés meg kamu. Mert csak az lehet igaz amit ti a kicsiny agyatokban gondoltok az mlmről.
Ráadásul mindezt egy rettentő pöffeszkedő, nagyképű, bunkó stílusban, mindenbe beleköttök, szándékosan félre értelmeztek dolgokat csak azért, hogy élcelődjetek.
Talán nem ártana magatokba is nézni, hogy mit műveltek és hogy milyen emberek is vagytok egyáltalán.
És ugye ne felejtsük el, hogy minden egyebet visszafizet a cég, ahogy láttuk leírva korábban, az utolsó belépőig :-))
Na igen ez a másik tipikus vonás, hogy mindig az a hibás akinek nem jött be a nagy üzlet (holott ők vannak ezrével). Ő volt a hülye, hiszen ő nem csinálta jól a boltot, nem követte az utasításokat. Pedig neki aztán senki nem mondja meg mit csináljon, hiszen neki nincs főnöke...
De a szponzor sosem az, akinek ugye mint most már tudjuk nem is érdeke, hogy belépjen alá és vásároljon,amiből a szponzornak nincs is bevétele, meg jövedelme ami adóköteles lenne itthon :-))
És a végén én vagyok a pöffeszkedő, nem is az, aki leszavazza a hatályos adójogszabályok alapján adott legális adózási infokat, hogy a kérdező tisztában legyen azzal, hogyan működhet biztonságban.
Na tényleg lépek, eleget "tapasztaltam" ismét.
Ki-ki eldöntheti, hogy mibe fektet és mennyit, vagy mivel keres (ha keres egyáltalán) pénzt.
Én maradok a bevált kétkezi munka módszerénél, minthogy mások kárán nyerészkedjek, adót kerülve, megmondva a tutit.
ma 16:10
Ismét szándékosan csúsztatsz, félreértelmezel és mellébeszélsz.
"Na igen ez a másik tipikus vonás, hogy mindig az a hibás akinek nem jött be a nagy üzlet"
Miért azért ki a hibás ha valaki nem dolgozik? A szponzor, a cég??
Vagy te mind a több ezer ilyen esetet megvizsgáltad, hogy az illető mennyit dolgozott és mennyi időt, energiát fektetett az üzletbe?? Hány embert kérdeztél meg konkrétan, hogy ő mennyit dolgozott, aki szerinted sikertelen??
Igen ő a hibás, mert a tények azt mutatják, hogy aki dolgozik az eredményeket rak le, aki meg nem az csak nyammog.
"Pedig neki aztán senki nem mondja meg mit csináljon"
De megmondják, hogy mit és hogyan érdemes csinálni az eredmény érdekében. Az ha valaki nem azt csinálja vagy egyáltalán nem dolgozik az nem a cég hibája.
"De a szponzor sosem az, akinek ugye mint most már tudjuk nem is érdeke, hogy belépjen alá és vásároljon,amiből a szponzornak nincs is bevétele, meg jövedelme ami adóköteles lenne itthon :-)) "
Ismét csúsztatsz és hülyeséget írkálsz. Senki nem írta, hogy a vásárlásból ne részesedne a szponzor. Viszont a belépés meg a termékvásárlás az két külön fogalom. De neked ezt tudnod kéne, hiszen te adod elő magad mindig úgy, hogy te aztán milyen jól értesz az mlmhez. Persze az már lényegtelen, hogy folyamatosan hülyeségeket írkálsz és szándékosan félre beszélsz és csúsztatsz.
"mások kárán nyerészkedjek"
Mások kárán az mlmben sem lehet nyerészkedni. Ez is jó nagy baromság.
És a végén összefoglalva a kérdések:
Miért azért ki a hibás ha valaki nem dolgozik? A szponzor, a cég??
Vagy te mind a több ezer ilyen esetet megvizsgáltad, hogy az illető mennyit dolgozott és mennyi időt, energiát fektetett az üzletbe??
Hány embert kérdeztél meg konkrétan, hogy ő mennyit dolgozott, aki szerinted sikertelen??
Szerintem hagyd, alább nem süllyedhet. A kérdéseket is felesleges neki összefoglalni, úgysem tudja megválaszolni őket. Az enyémeket sem tudta, pl. amikor a 8%-os sokéves hozamot hasonlította össze a 6%-os éves hozammal, és kérdőre lett vonva.. :) Kicsit megfogják, máris hanyagolja a témát. Hagyd, mindenki látja, hogy egy idióta.
Csak most éppen a Mount Stupid tetején jár. Szívesen jár a szája, mert úgy gondolja, hogy érti, amiről beszél. Ha továbbfejlődik, ha több ismerete lesz, majd elhalkul. Látszik az ábrán... Ha nem halkul el, tudjuk, hogy az mit jelent... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!