Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egy étterem csak nőknek. Mit...

Egy étterem csak nőknek. Mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés

Pincérek is nők, egyedül a szakács a férfi.

Úgy nevezett női, könnyű ételekkel, turmixokkal, teákkal, stb.

Külön reggeli, ebéd és vacsora választékkal.

2013. jan. 18. 14:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
100%
előző (60.) vagyok: Esetleg ha a pincérek csak jó pasik lennének félmeztelenül... esetleg. És ha nem túl drága, akkor lehet hogy 3 évente elmennénk.
2013. jan. 18. 16:26
 62/72 anonim ***** válasza:

Mindig eszembe jut még valami:

Szerintem is hüly.eség kizárni a pasikat, tuti bukás. Olyat lehetne csinálni, hogy mondjuk az étterem egyik részébe csak nők mehetnek be, egy másikba csak pasik, de alapjáraton közös hely.

Minél nagyobb célcsoportot kell megfogni, mert ez nem elég nagy rés ahhoz hogy működjön. Lehetne játszósarok, hogy nagy családdal is be lehessen ülni, kerekesszékkel is be lehessen menni, stb.

2013. jan. 18. 16:29
 63/72 anonim ***** válasza:
55%

nem jó ötlet.

mégpedig azért nem, mert nincs olyan sok karrierista nő, akikre komolyan építeni lehetne egy éttermet.

ezek a karrieristák pedig szintén pasikkal vitetik magukat étterembe. az, hogy nem rendezkednek be hosszú kapcsolatra, nem jelent semmit.

ha elegáns helyen kell villogni, azért összekaparnak maguknak valaki pasit.

tudod kik játnak egyedül étterembe? a hozzám hasonló, fogyatékos lúzerek, akiknek nincsenek barátaik és a "kikapcsolódás" alatt azt értik, hogy egy hónapban egyszer megengedik maguknak azt a "luxust", hogy étteremben egyenek.

ja meg a 70 éves papák, akik befizetik a heti menüt óCCSÓÉRt, olcsó helyeken.

nagyjából vagy 20szor voltam étteremben eddig és ebből 10x apámmal. tehát Férfival, mégha nem is a párommal, merthogy nincs olyanom.

ezért butaság őket kizárni.

mégis, ki szeretnek 20-30 kiöltözött, fullos buxa között kényelmetlenül feszengeni, féltékenykedő/lesajnáló pillantásaik kereszttüzében?

szerinted lehet ilyen környezetben nyugton enni?

nem beszélve arról hogy miaz hogy csak könnyű kaják lennének?

és ha olyan alkat a hölgyemény hogy a kedvence a tatár bifsztek?

magamból kiindulva: képes vagyok a város másik felébe is elmenni, ha a közeleső éttermekben épp nem elérhető a kedvenc kajám.

Magyarország a prolik országa és a vidéki kisnyugdíjasoké, ne ide akarj Amerikát varázsolni :D

2013. jan. 18. 16:50
 64/72 anonim ***** válasza:
100%

És a fogyizó pasik? Akkor inkább:

1. egészséges étterem könnyű kajákkal, bárkinek

2. női étterem izmos pincérekkel és rendes kajákkal is a nem fogyizó-vega-szupertrendi nők részére. Miért unott fejű pincérnőket bámuljak, meg a szomszéd asztalnál a túlsúlyos öregnéni-társaságot?

Ilyen fütyi alakú sütemények meg jég a kólában, stb. :D

2013. jan. 18. 17:07
 65/72 anonim válasza:
23%

Szerintem meg jópofa ötlet!

De ha pasik nem mehetnek be,ki fog fizetni??????:)))

2013. jan. 18. 18:21
 66/72 anonim ***** válasza:
#65 - látod, már az #55-ben megmondtam, hogy nekem férfiként ez nagyon tetszik:))) - végre egy hely, ahol nem stefi-nap van:) (s te fi-zetsz)
2013. jan. 18. 18:35
 67/72 anonim ***** válasza:

Nekem mindentől hidegrázásom van, ami kirekesztő. Egyáltalán nem szimpatikus. Nem is érezném jól magam egy olyan helyen ahová a férjem nem jöhetne.

Nem hiszem, hogy erre nagy igény lenne.

2013. jan. 18. 18:58
 68/72 anonim válasza:

66-nak 65-től :)))))

A csajok azért tiltakoznak annyira :DDD

2013. jan. 18. 19:14
 69/72 anonim válasza:
Szerintem se valami nyerő ötlet.
2013. jan. 18. 19:38
 70/72 anonim ***** válasza:
Egy csajos, női központú kávézót még el tudnék képzelni Pesten, ahova az egyetemista csajok járhatnak forrócsokizni, meg különleges teákat kóstolgatni. Ha olyan lenne az arculata, hogy elsősorban a csajokat vonzaná, még talán(!!!), lenne némi értelme. De egy ilyen kategorikus, buta étteremnek semmi létjogosultsága. Eva Longoria éttermének meg várjuk meg a végét.
2013. jan. 19. 09:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!