Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egy étterem csak nőknek. Mit...

Egy étterem csak nőknek. Mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés

Pincérek is nők, egyedül a szakács a férfi.

Úgy nevezett női, könnyű ételekkel, turmixokkal, teákkal, stb.

Külön reggeli, ebéd és vacsora választékkal.

2013. jan. 18. 14:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
100%

37-es

Ezt mondtam! Csináljon csajoknak való Hooterst. Pasi pincér, stb stb. Nem kell kitiltani a pasikat, de hetero pasi úgy se megy be.

2013. jan. 18. 15:22
 42/72 anonim ***** válasza:
Miért nem nyitsz egy sima elit éttermet?
2013. jan. 18. 15:23
 43/72 A kérdező kommentje:

Értem értem értem.

Ha másra nem is, arra jó volt, hogy megbizonyosodjak róla.. nem Magyarországon kell elképzelnem a jövőmet.

2013. jan. 18. 15:24
 44/72 anonim ***** válasza:
100%

"Itt tényleg semmibe nem érdemes belekezdeni."

Így van! Ne pazarold ránk a zsenialitásodat! Irány Hollywood! (Úgyis oda való vagy.)

2013. jan. 18. 15:24
 45/72 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a zseniális ötletet külföldön sem díjaznák, de hajrá.
2013. jan. 18. 15:26
 46/72 anonim ***** válasza:
100%

Nyitni érdemes, csak az ötletet kell megváltoztatni. Nem lekorlátozni a lehetőségeket, hanem kibővíteni. Legyenek könnyű kaják és nehezek is, legyen minden. Utálom, hogy a legtöbb étterem étlapja alig pár lapból áll, aminek a fele ital és fagyi. Tisztában vagyok vele, hogy így könnyebb a lefagyasztott ételeket tárolni, hiszen kevesebb kell belőlük, de egy igazi étteremben nem lehet pár nap alatt végigenni az összes fogást.

Csinálj olyan éttermet, ahol van 300 féle étel.

2013. jan. 18. 15:27
 47/72 anonim ***** válasza:
100%
Én nem gyakran járnék oda, azt hiszem. Nem vagyok ilyen kifejezetten csajosprogramos lány. A legtöbb helyre családdal (beleértve a férfiakat) és a párommal járok. Az sem szimpatikus, hogy csak csajos, könnyű kaják vannak - ha egyszer-egyszer étterembe megyek, akkor általában vmi félig-meddig laktatóm ételt választok nem Cézár-salátát meg aligsütött csirkemellet. Kicsit fura is lenne, hogy csak nők mindenütt. Arról nem is beszélve, hogy azt nem lehet kijelenteni, hogy a nőknek nincs univerzális ízlése, és bizony sértő lehet pár nőnek, hogy nem tartják őket nőnek, ha innának egy jó pofa sört néha vagy vmi jó kis szaftos csülköt...
2013. jan. 18. 15:29
 48/72 anonim ***** válasza:
90%

Karrierista jól kereső nő vagyok.

Ha van kedvem,ebédidőben kimegyek ebédelni munkatársakkal,esténként párommal vacsizni.

De ilyen csak nőknek szóló könnyűkajás turmixos helyre nem tenném be a lábam.

Most van ujságokban,hogy rubint réka nevével mekkorát buktak a szépségszalonok.

Te is felteheted akárki nevé,ha kereslet nulla lesz rá.

Attól hogy Eva Longoria ilyet csinált,még nem lesz sikeres egy isten háta mögötti országban.

2013. jan. 18. 15:30
 49/72 anonim ***** válasza:
Nem Magyarországon élek,külföldön 3500 km-re onnan 15 éve. Nagy világvárosban. Itt van egy étterem ahol bugyogós csajok,és pasik szolgálnak fel,és elég jól megy. De hogy csak nök mehetnek be nem ertem mi benne a logika,senkit nem vonzzana! Csödbe mennél vele tuti!
2013. jan. 18. 15:30
 50/72 anonim ***** válasza:
Csak szólok, hogy az említett külföldi cégei sorra zártak be, annyira jó ötletei voltak.
2013. jan. 18. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!