Egy étterem csak nőknek. Mit szólnátok hozzá?
Pincérek is nők, egyedül a szakács a férfi.
Úgy nevezett női, könnyű ételekkel, turmixokkal, teákkal, stb.
Külön reggeli, ebéd és vacsora választékkal.
37-es
Ezt mondtam! Csináljon csajoknak való Hooterst. Pasi pincér, stb stb. Nem kell kitiltani a pasikat, de hetero pasi úgy se megy be.
Értem értem értem.
Ha másra nem is, arra jó volt, hogy megbizonyosodjak róla.. nem Magyarországon kell elképzelnem a jövőmet.
"Itt tényleg semmibe nem érdemes belekezdeni."
Így van! Ne pazarold ránk a zsenialitásodat! Irány Hollywood! (Úgyis oda való vagy.)
Nyitni érdemes, csak az ötletet kell megváltoztatni. Nem lekorlátozni a lehetőségeket, hanem kibővíteni. Legyenek könnyű kaják és nehezek is, legyen minden. Utálom, hogy a legtöbb étterem étlapja alig pár lapból áll, aminek a fele ital és fagyi. Tisztában vagyok vele, hogy így könnyebb a lefagyasztott ételeket tárolni, hiszen kevesebb kell belőlük, de egy igazi étteremben nem lehet pár nap alatt végigenni az összes fogást.
Csinálj olyan éttermet, ahol van 300 féle étel.
Karrierista jól kereső nő vagyok.
Ha van kedvem,ebédidőben kimegyek ebédelni munkatársakkal,esténként párommal vacsizni.
De ilyen csak nőknek szóló könnyűkajás turmixos helyre nem tenném be a lábam.
Most van ujságokban,hogy rubint réka nevével mekkorát buktak a szépségszalonok.
Te is felteheted akárki nevé,ha kereslet nulla lesz rá.
Attól hogy Eva Longoria ilyet csinált,még nem lesz sikeres egy isten háta mögötti országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!