A nőknek miért jönnek be a kisgyerekes pasik?
1 éve, amióta gyerekem van szinte havonta érdeklődnek, hogy van-e a gyereknek anyukája mert ha nincs akkor ismerkednének, de van aki még akkor is amikor mondom, hogy feleségem van. Boltban, orvosnál, utcán szinte mindenhol megnéznek. Gyerek előtt is volt néha ilyen de nagyon nem ilyen gyakran. Nők! Miért tetszik ez annyira? És ha tudják, hogy foglalt az ember akkor miért próbálkoznak tovább? Nem àltalánosítok, nem mindenki ilyen.
28F
Én személy szerint nagyon szép, kicsit megható és mindenképp bájos látványnak tartom, amikor felnőtt pasi a pici gyerekével vagy babájával együtt van. Ismerkedni mondjuk sose próbáltam ilyennel, pont mivel 99,999% eséllyel van párja, akivel a közös babájukat nevelik, és a legeslegnagyobb gerinctelenség kisgyermekes családapával kikezdeni. De mint látvány, engem is vonz. És egyszerűen azért, mert ilyenkor látszik, hogy a férfi figyelmes, gondoskodó, hogyha jól bánik a gyerekkel.
Meg én szeretek magamban mulatni a pasik által felöltöztetett bébiken, a fordítva feladott pulcsin és sapkán, az óriási gubancban tekergő sálon. Lehet, gonoszság, de olyan aranyos, mert a jó szándék és a bénázás együtt vicces. :)
Értem :)
Viszont az elég csúnya dolog, hogy miután szólok még utána is beszél. Egy haverom pont egy ilyen nő miatt veszekedett a feleségével mert a csaj bekavart.
A férjem imádta magával vinni a nagyobbik gyermekünket (mikor még baba volt), mert akkor minden nő rámosolygott, s megszólították. :)
Én nem voltam féltékeny, hanem szórakoztam a dolgon. S addig is volt egy kis nyugtom, míg a két "férfi" elment vásárolni.
Szerintem az lehet az oka, hogy a nők felfigyelnek rád, hogy megvan bennünk az az ösztön, hogy aki figyel a gyermekére, törődik vele, "jó hím egyed". Vagyis míg a férfiaknak a nők külseje a fontos a nőknek a férfi "belseje". Milyen apja lesz a gyermekeinek s ezen értem az anyagiakat, a törődést, gyengédséget, megbízhatóságot.
A férjem egyszer egy telefonszámmal jött haza, hogy hívjam fel ezt a számot, hátha benne van egy hármasban is a csaj :) Egy lány dugta a zsebébe, amikor az akkor másfél év körüli fiunkkal volt bevásárolni. Teljes agybaj.... Azt mondta dumált hozzá a lány végig, a végén meg a zsebébe nyomta, először meg is ijedt, hogy kizsebeli vagy mi, aztán látta, hogy papír és a telefontszáma. Na már ezt sem értettük, valaki így járkál, hogy táskájában cédulát tart a számával... De hát ezért.
Végül is a férjem helyes, ott volt a gyerek is mintának, be kellett próbálkozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!