Egy étterem csak nőknek. Mit szólnátok hozzá?
Pincérek is nők, egyedül a szakács a férfi.
Úgy nevezett női, könnyű ételekkel, turmixokkal, teákkal, stb.
Külön reggeli, ebéd és vacsora választékkal.
Ja, kedves beképzelt hölgyemény (kérdező)... még véletlenül sem lehet, hogy a terved rossz meg baromság, nem? Biztos csak a nagy magyar valóság meg az átlagember a hülye...
Biztos a karrierista, férfigyűlölő, megkeseredett szingli nők vágyálma egy olyan hely, ahol csak szupcsitrendi könnyű kajcsik vannak meg a pasik ki vannak tiltva... de akkor hirdesd meg nekik, "karrierista férfigyűlölő nők étterme"... azért a jól kereső nők nagy többsége, a norműlisabbja, sem szívesen menne olyan étterembe, ahova férfi nem mehet be...
(mondjuk Amerikába, Japánba mehetsz... ahol a kutyapszcihológusnak is jól megy, ott talán egy ilyen hülyeségre is ugranak...)
Azért nem jó, mert semmi vonzó nincs benne. Egy egyszerű "koedukált" étterembe is beülhetek a barátnőkkel, rendelhetek akár salátát, turmixot, bármit. Nem hiszem, hogy nagyon sok olyan nő lenne, akit kifejezetten zavarnának a férfi vendégek, vagy jobban éreznék magukat, ha nők szolgálnának fel nekik, mint ha esetleg férfiak.
Nem beszélve arról, hogy a nők egy jó nagy része nem is feltétlenül a könnyű "női" kajákat szereti.
Talán érdekességnek elmenne egy darabig, de szerintem nincs benne semmi olyan vonzó tényező, ami miatt sokan többször is betérnének.
Az is könnyen előfordulhatna, amit az egyik válaszoló is írt, hogy egy idő után, ha lenne is forgalma, átalakulna leszbi klubbá.
első 15:30-as vagyok
Melóidő vége van,körbekérdeztem itt a csajokat,pasikat akikkel együtt dolgozom,mi a véleményük (egyikőjük se keres rosszul,nagyvárosban élünk)
Mind értetlenkedett,hogy ugyan minek ez? Étterembe nem csajokkal járunk salit enni,hanem párral,családdal finomat,laktatót enni. (vagy a hülye ügyféllel,de akkor már legalább együnk egy jót)
Egyetlen kolléganőnek tetszik az ötlet: "ha kapható mindenféle hizalaló kaja,akkor ott tuti nem látná egy pasi se hogy zabálok"
Kérdező (#40), lásd, én férfiként maximálisan támogatom az ötletedet, felírhatsz pártoló tagnak. Gondolj bele, amíg a megjelölt reménybeli törzsközönséged nálad bulizik meg tömi a fejét, addig nekem exponenciálisan csökkenni fog az esélyem, hogy pont beléjük botoljak, és ez megér nem is keveset:)
Emellett persze üzletileg tényleg nem áll erős lábakon, ugyanis válság van, a sok eszkimó és kevés fóka periódusa, amikor az épeszű szolgáltató azért tesz meg mindent, hogy újabb és újabb embercsoportokat tudjon megszólítani, nem azon, hogy hogy redukálja a fogyasztóként szóba jöhetők körét.
Ezt reálisan kb úgy lehetne megcsinálni, ha nyitsz egy helyet, és mondjuk kezdetnek kiírod, hogy minden hó első szombatja "csajos nap". Ezzel odavonzod ezt a fajta közönséget egyfelől, másfelől még az üzletedet se kockáztatod. Aztán ha ez beválik, és az első szombatokon zsufi és nagy fogyasztás van, ha odaszokott az ezt igényló réteg, akkor lehet gyakorítani, mondjuk hetente egy napra. Na, és ha akkor is úgy látod, hogy azok kiemelkedően jó forgalmú napok 1-2 éven át, tehát létezik és odaszokott a megfelelő fogyasztói réteg, akkor lehet csinálni némi alappal egy "csajos helyet"...
De mondom, mindezzel ne is törődj, és csinád meg akár holnap:)))
Feminista vagyok. Te meg szerintem szexista.
A szakács lehet férfi? Miért, nő nem lehet jó séf?
Könnyű ételek? Nem minden nő kívánja a könnyű ételeket, vagy nem mindig. Szerintem iszonyú lenéző ez a turmix-tea-könnyű étel.
Nem értem, az egésznek mi célja lenne? Nekem vegyesen vannak barátaim, a fiúknak azt mondom, bocs, ide nem jöhettek be?
Így is megvan a lehetőség, hogy csak a barátnőiddel menj el szórakozni. Miért zavar, ha egy másik asztalnál ül egy férfi? Komolyan kérdezem, szerinted miben lenne jobb, mint egy normális étterem? Ha mondjuk a kisgyerekeket mellőznénk, azt mondom, értem, hogy nem akarsz visongást meg rohangászást, de a férfiak mivel zavarnak az étkezésben?
Szerintem ez hatalmas ostobaság.
A félpucér pincérekről meg annyit, hogy biztos nem ennék olyan helyen, ahol egy vadidegen pasi se**ét kellene bámulnom, ahogy tálcákkal meg tányérokkal egyensúlyoz az asztalok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!