Egy étterem csak nőknek. Mit szólnátok hozzá?
Pincérek is nők, egyedül a szakács a férfi.
Úgy nevezett női, könnyű ételekkel, turmixokkal, teákkal, stb.
Külön reggeli, ebéd és vacsora választékkal.
" ebben az országban semmibe nem érdemes belekezdeni."
Semelyik országban nem érdemes hülyeségbe belekezdeni.
Szerintem nem olyan rossz ötlet ez, de ezt az éttermet csak "lakásétteremként" tudom elképzelni, tehát nem utcára nyíló üzlethelyiségnek... és tényleg mit csinálsz, ha belép egy férfi?
Lakásétteremként csináld meg, oda meg csak meghívóval menjen az első pár vendég, hívja meg a női ismerőseit, és tudatosulni fog, hogy az csak női szakasz! :)
Hülyeségbe nem is.
Amerikában attól hogy egy hiresség ilyet nyit,itt még nem lesz rá kereslet.
Azoknak akik ráérnek barátnővel beülni valahova,azok nem dolgoznak,gyesen vannak,stb,nem veti fel őket a pénz,nem puccos étterembe fognak járni,hanem csak a sarki cukrászdába.
Miért nem csinálsz akkor ilyen csajoknak való Hooterst.
Izmos helyes pasik szolgálnak fel. Bemehet bárki. De kérdem én melyik hetero pasinak van kedve izmos szolis pasikat nézni?!
Akkor inkább elmegyek a hanburgereshez itt a hévnél. Akkora melle van a csajnak mint egy ovodás gyerek feje.
Én eddig életemben csak a barátommal voltam étteremben és vele is szándékozok továbbra is menni. :) Nincs olyan barátnőm, akivel étterembe mennék, inkább valami pizzázó vagy ilyesmi. Anya drágállja az ilyen helyeket.
Nekem az étterem egy meghittebb, drágább program, amit a barátommal szeretnék eltölteni.
# 35
:D
Hidd el a Hootersbe elcipelt lányok sem élvezik azt, hogy csöcsös csajok szolgálják ki őket, miközben pár pasi ott nyáladzik körülöttük. Tehát nők is simán megérdemelnének egy hooters lánchoz hasonló dolgot, férfi pincérekkel.
Bár igazság az, hogy nekem még egy férfi ismerősöm sem volt a Hootersban, mert állítólag a kaja nem olyan jó ott.
Eva Longoria étterme tudtommal még csak most januárban nyílt meg és még nem lehet tudni mennyire lesz sikeres, mindenesetre az előző étterme csődbe ment, de persze lehetséges, hogy ez a mostani majd sikeres lesz, hiszem HOLLYWOODban nyitotta, ami tudvalevő, hogy a sztárok birodalma, akiknek van idejük beugrani reggelizni, kávézni, turmixolgathatnak naphosszat is akár.
Valamint Hollywood Los Angeles városrésze, ami egy 4 milliós nagyváros agglomeráció nélkül, ami 2-szer akkora, mint Budapest.
Nem hiszem, hogy sok olyan hely lenne a világon a fent említetten kívül, ahol igazán kereslet lenne erre, hacsak nincs olyan szerencséd, hogy valami leszbikus csoport törzshelyéül nem választja.
A karrierista, jól kereső nők a célpont. Nem a magyar többség.
De áhh.. mindegy. :) Itt tényleg semmibe nem érdemes belekezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!