Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit nyaggat mindenki azzal,...

Mit nyaggat mindenki azzal, hogy "HALLGASSAM MEG"?

Figyelt kérdés
...mert üzleti lehetőséget tud. Mit kell meghallgatni kétszázadszorra is ugyanaz lesz, hogy szálljak be, adjak el és toborozzak másokat magam alá? Mind ugyanaz, csak a termék más.
2011. nov. 9. 13:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Igen, akinek van tapasztalata, és/vagy megfelelő végzettsége, az lehet sikeres. Bár csak akkor érdemes elkezdeni, ha sok pénze van, nem fél kockáztatni (tudom, sok helyen "ingyen" is el lehet kezdeni, de ez csak parasztvakítás).

De én még akkor se csatlakoznék, ha milliárdos lennék. Ha egyszer eljutok addig, akkor már inkább a hagyományos kereskedelem. Mert soha nem tennék olyat, amivel a barátaimat, rokonaimat bevonnám az üzleti ügyeimbe. Ez hosszú távon csak rombolja az emberi kapcsolatokat.

Főleg úgy, hogy az egész átverés.

2011. dec. 18. 11:25
 22/27 anonim ***** válasza:
Átverésbe én sem vonnám be egy családtagomat sem, de magam sem foglalkoznék vele. Egy nagyszerű dologból viszont nem hagynám ki őket. A te felelősséged, hogy megosszd velük az információt. Az övék meg az, hogy felnőttként döntést hozzanak, hogy mit akarnak belőle maguknak kivenni.
2011. dec. 18. 12:39
 23/27 anonim ***** válasza:
Jobb, ha a magánélet és az üzleti élet nagyon élesen elkülönül egymástól. Beleőrülnék, hogyha szabadidőmben is azon kéne, hogy járjon a fejem, hogy tudnék több pénzt keresni.
2011. dec. 18. 13:21
 24/27 anonim ***** válasza:

Ezt a télapós poént itt nem értem. Amúgy jó hatással vagyok az összes "b@roma" aki csak az én megszólalásaim miatt nem száll be. Nem azért mert okos vagyok. Hanem mert nem száll be. És miért barom, mert ha csak ez tartja vissza. (én is az lettem volna amúgy.)

És igen az egyik legnagyobb hazai MLM 1X. tagja majdnem az apósom lett. És őt ki is vásárolták. Ő azt mondta az elején érdemes beszállni, őt jól dolgozott beszervezni és pár hónapig patronálni, aztán csak várni a pénzt akár évekig. Ő abba hagyta, több helyen eladta a pozícióját, vagy már más okból tökmindegy neki ki lép be MLM-be. Ő azt mondta csalás és ne lépjek be, "pedig" a lánya vőlegénye voltam! Az ő révén megismerem azt a manager srácot is. Ez mind szín igaz. Ha nem hiszed a te bajod. Nem szoktam magyarázkodni, de utálom ha megkérdőjelezik az őszinteségem.

Amúgy elsősorban azért átverés amiért a teleshop. Rossz minőségű árú vagy rossz ár érték arány az adott termék valós értékére vetítve, vagy csak nincs is szűkséged rá, vagy egyáltalán vagy olyan drágára.

2011. dec. 19. 04:11
 25/27 anonim ***** válasza:

2011-12-19 04:11ú

A télapós poén nem a te válaszodra jött, hanem az előtted szólóra volt analógia (2011-12-18 02:16), az egy véletlenen múlt, hogy közben becsúszott a te válaszod is. Az őszinteséged senki nem kérdőjelezte itt meg.

Az utolső bekezdésedben is csak egy hiba van. Ha rossz minőségű lenne az áru, akkor tényleg nem érné meg. Ebből az alapfeltevésből kiindulva azonban más vállalkozás sem érné meg. Az MLM üzletekben viszont éppen ezért rendszerint jobb ár/érték arányú termékek vannak, mint a hagyományos kereskedelemben.

A Teleshopos cuccokat nem próbáltam, így azokról nem tudok vélenményt mondani, de nekik van egy marketingeszközük, amivel a szemetet is el lehet adni. Direkt értékesítésnél ez nem működik. Kénytelenek jó termékeket gyártani.

2012. márc. 18. 01:12
 26/27 anonim ***** válasza:

Azért nyaggat mindenki, mert manapság divatos lett úgy építeni az mlm-et, hogy tudás nélkül hozzuk létre egymás után a motivált hülyéket, akik fejjel mennek mindenkinek!! :)

Ennél azért többről kell hogy szóljon a dolog....és többről is szól...

2012. márc. 19. 00:06
 27/27 anonim ***** válasza:
Én szerencsére évek óta nem találkoztam ilyen "jótevőkkel", akik a kánaánt akarták volna elhozni az életembe e "csodás" üzlet jóvoltából. Azt tapasztalom, hogy akik korábban ezzel kerestek meg, azoknál sem olyan divatos már ez a hálózatépítősdi, vagy csak nem beszélnek róla, biztos nincs is miről, nem jött be nekik.
2012. ápr. 23. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!