Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Lehet saját vállalkozásom?

Lehet saját vállalkozásom?

Figyelt kérdés

A férjem vállalkozó, viszont én jelenleg alkalmazott vagyok, és szeretnék saját vállalkozást építeni, ami eltérő a férjem vállalkozási tevékenységétől.

De ő azt mondja ne legyen külön vállalkozásom......

Ha házas vagyok, ebbe beleszólhat?

KB 3 hónap és saját jogon szeretnék grafikusként dolgozni, a férjem kftje teljesen mással foglalkozik.

okt. 26. 12:52
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Tanultál kiadványszerkesztést is a grafikusi tanulmányaid keretében?
nov. 6. 00:17
 32/41 anonim ***** válasza:
Én tényleg komolyan komolyan kérdeztem, nem én szóltam be neked. Milyen területen van még grafikusra szükség?
nov. 6. 00:36
 33/41 anonim ***** válasza:

"Meg ugye nem az volt a kérdésem hogy meg tudok e élni belőle, s én sem arról akartam beszámolni hogy mennyi lesz a bevételem."

Annyit írtunk minden rosszindulat nélkül, hogy amíg nem futsz be grafikusként, addig ne hagyd ott a főállásodat, mert vállalkozóként havi 100 ezer Ft járulékot kell fizetned akkor is, ha semmi bevételed nincs.

De ezeket egy könyvelő elmondja neked pontról pontra, ha felkeresed a kérdéseiddel.

nov. 6. 00:37
 34/41 anonim ***** válasza:
Úgy bele fogsz bukni, mint a huzat, csomó pènz, idő el fog menni, de ha ennyire tudod, akkor rajta, csináld.
nov. 6. 07:57
 35/41 anonim ***** válasza:

Nem rosszindulat.

A terveid egy nagy semmik.

Èn meg sok ève csinalom. Es profi tervekkel, legjobb piacokon is nagyon nehez.

nov. 6. 07:59
 36/41 anonim ***** válasza:

#35-36

"Úgy bele fogsz bukni, mint a huzat, csomó pènz, idő el fog menni, de ha ennyire tudod, akkor rajta, csináld."

"A terveid egy nagy semmik.

Èn meg sok ève csinalom. Es profi tervekkel, legjobb piacokon is nagyon nehez."

Nem szégyelled magad?

nov. 6. 08:05
 37/41 anonim ***** válasza:
62%

Nem. Ez a valóság.

Átkozottul nehèz ma kisvállalkozást csinálni, 90%-uk belebukik 5 èven belül, ezekkel a 0 tervekkel sem jósolok semmi jót.

Szègyen helyett, ha nem èrtesz egyet, èrvekkel jöhetsz, de ezekkel a passzív agresszív gyerekes mondatokkal nem.

nov. 6. 08:14
 38/41 anonim ***** válasza:
48%

Az a gond, hogy alapvető skillek sincsenek meg ügyfèlszerzèsre, ez ordít a hozzászólásokból, ès 0-rol felkepezni magad vallalkozonak, mig fizeted a jarulekokat, lehetetlen.

Ha nincsenek atkozottul jo kapcsolataid, akik ugy nyomnak munkaval, mintha alkalmazottuk lennel, nagyon meredek otlet ez a logo rajzolgatas.

nov. 6. 08:17
 39/41 anonim ***** válasza:
Cserebe nem kifizetodo egyaltalan
nov. 6. 08:17
 40/41 A kérdező kommentje:

Az ügyfélszerzés adott, de most ha vissza olvassátok,tényleg a lehúzás megy.

Tudom h elhelyezkedni, befutni is nehéz, meg tapasztalat is kell mindenhova, ezért találtam ki mást. Amihez kell tudnom kezelni a programokat, viszont van is rá kereslet.

De egyébként nem ez volt a kérdésem.

nov. 6. 08:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!