Lehet saját vállalkozásom?
A férjem vállalkozó, viszont én jelenleg alkalmazott vagyok, és szeretnék saját vállalkozást építeni, ami eltérő a férjem vállalkozási tevékenységétől.
De ő azt mondja ne legyen külön vállalkozásom......
Ha házas vagyok, ebbe beleszólhat?
KB 3 hónap és saját jogon szeretnék grafikusként dolgozni, a férjem kftje teljesen mással foglalkozik.
Mennyi vevőd és mennyi bevételed lesz a grafikával?
Úgy sokkal könnyebb lenne megmondnai, hogy mi lenne a jó döntés...
Fogalmam sincs. Ezt így nem lehet megmondani előre.
3 éven belül 5-700.
3 éven belül leszel 5-700 ezernél?
Arra nem érdemes vállalkozást csinálni.
Csupa jóindulat vagy 3pontos.
Érdemes,hidd el.
Nekem nem milliomossá válni az életcélom, de gondolom te legalább 2 milliót keresel ha szerinted ez kevés.
Ha azt írtam volna hogy 2 millió lesz a bevételem arra meg azt írtad volna hogy ennyiért fel se kelnél.
Nem rosszindulat, persze, csak lehet hogy neked nem megy a kommunikáció, mert ha kinyitod a szád, egyből meglátszik a másokat lehúzó, negatív hozzáállásod.
Olvasd vissza mit írtál.
Lesz amúgy akkoris, csak én nem milliomos akarok lenni, és nem is 3 hónap alatt.
"Olvasd vissza mit írtál."
Melyiket olvassam vissza? Melyik volt negatív, lehúzó?
Ha 3 hónap alatt nem megy egy pofonegyszerű grafikus szolgáltatás, 30 alatt sem fog sokkal jobban.
Már miért kell 3 év egy grafikus szolgáltatónak? Ilyen szolgáltatókkal egyébként tele van a fiverr. $5 megcsinálnak egy logót vagy névjegykártyát.
Maximum alkalmazottként lehet ezzel valami nagyobb ügynökségnél masszívan tevékenykedni.
"egyből meglátszik a másokat lehúzó, negatív hozzáállásod."
Melyik volt ilyen?
Inkább egy nagy csalódástól, anyagi kártól gondoltalak megóvni, figyelmeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!