Hogyan lehetséges bele kezdeni egy saját vállalkozásba?
Sziasztok!
Szeretnék bele kezdeni egy saját márkás ruha vállalkozásba és nagyjából el is terveztem a megvalósításhoz szükséges menetet, de még lenne pár kérdésem. Ha kérhetem kultúrált válaszolat írjtok az ilyesmihez nem értek ezért is fordultam segítséggel felétek.
Tehát
Maga a márka neve és stílus írányzata már meg van, illetve megterveztem a ruhákat is amit majd megvarratok varrónővel, csinálok egy weboldalt ahova feltöltöm a termékeket és elkezdem reklámozni a brandet. Eddig meg van viszont biztos kell valami adót fizetni,hogy ebbe az egészbe bele kezdjek és abban sem vagyok biztos, hogy a weboldalt teljesen fizetésmentesen készíthetek (?).
Egyenlőre ezek a kérdések fordultak meg az eszemben köszönöm előre is a válaszokat.
(17/L)
Adot csak akkod kell fizess ha penzt keresel vele, megsugom hogy nem fogsz.
Amúgy meg 10-20000 ert egy konyvelo mindent elmond egy ora alatt, sot ha kell az egyenit meg is csinalja neked ugyfelkapun.
1) piackutatást kell végezned
2) ez alapján üzleti tervet kell készítened
3) ez alapján meg kell határozni a jogi és adózási formát
4) az előző pont függvénye hogy miképpen létesül a vállalkozás, mi az adminisztrációja részletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!