Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan lehetséges bele kezdeni...

Hogyan lehetséges bele kezdeni egy saját vállalkozásba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék bele kezdeni egy saját márkás ruha vállalkozásba és nagyjából el is terveztem a megvalósításhoz szükséges menetet, de még lenne pár kérdésem. Ha kérhetem kultúrált válaszolat írjtok az ilyesmihez nem értek ezért is fordultam segítséggel felétek.

Tehát

Maga a márka neve és stílus írányzata már meg van, illetve megterveztem a ruhákat is amit majd megvarratok varrónővel, csinálok egy weboldalt ahova feltöltöm a termékeket és elkezdem reklámozni a brandet. Eddig meg van viszont biztos kell valami adót fizetni,hogy ebbe az egészbe bele kezdjek és abban sem vagyok biztos, hogy a weboldalt teljesen fizetésmentesen készíthetek (?).

Egyenlőre ezek a kérdések fordultak meg az eszemben köszönöm előre is a válaszokat.

(17/L)

okt. 1. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Adot csak akkod kell fizess ha penzt keresel vele, megsugom hogy nem fogsz.

Amúgy meg 10-20000 ert egy konyvelo mindent elmond egy ora alatt, sot ha kell az egyenit meg is csinalja neked ugyfelkapun.

okt. 1. 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Varj mig betoltotod a 18evet, ugyanis 17evesen nem lehetsz valallkozo. Korlatozottan vagy cselekvokepes hisz nem vagy 18.
okt. 1. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:

1) piackutatást kell végezned

2) ez alapján üzleti tervet kell készítened

3) ez alapján meg kell határozni a jogi és adózási formát

4) az előző pont függvénye hogy miképpen létesül a vállalkozás, mi az adminisztrációja részletesen.

okt. 1. 17:37
 4/5 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
Kell 5 millió Ft alaptőke.
okt. 1. 18:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Betöltöd a 18.-at elmész egy könyvelőhöz, ő meg jó pénzért töviről hegyire el mond mindent.
okt. 1. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!