20 evesen vallakozasba kezdeni?
Szeretnek elinditani egy sajat vallalkozast viszont 20 eves vagyok. Ugy erzem hogy bele tudnek kezdeni. Viszont nem tudom, hogy a koromat tekintve mennyire vennenek komolyan az ugyfeleim. Felek hogy talan nem tartananak eleg tapasztaltnak vagy ugy erzik hogy fiatal vagyok es atverhetnek... hirtelen ezek jutottak eszembe. Mi a velemenyetek? Esetleg volt mar valaki aki ilyen fiatalon kezdett vallalkozasba? Barmilyen tanacsot, tapasztalatot, eszrevetelt szivesen fogadok
Ui: hiany szakmarol van szo
Koszonom!
20/fiu
20 évesen, tapasztalat és tudás nélkül... Ha nem kell komoly összeget befektetned a vállalkozásba, akkor is tervezd meg, ne csak úgy belevágj, hogy majd lesz valami.
Számold ki, hogy mennyibe kerül neked, mennyi vevő lehet rá (esetleg kérdezz meg ismerősöket mit gondolnak róla), mennyi időd menne rá, mire van hozzá szükséged, egyedül tudod-e végezni, stb...
Hiányszakma vagy sem, nézz utána megéri-e, mert lehet, hogy rájössz nem éri meg vagy nem tudnád csinálni. 20 évesen nagyon kicsi az esélye, hogy egyedül, tapasztalat, tudás nélkül sikerüljön.
Attól függ.
Pl pénzügyi vállalkozásban tuti komolytalan lennél, de van amiben nem gond a fiatal kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!