Lesz egy faszenes kürtöskalácsozóm, e.v-ben fogok kezdeni, a háttérkonyha lehet a saját lakcímemen, illetve milyen költségekkel jár?
Ugyanolyan komolynak szánta, mint te a kérdést. :)
"Egy falusi piacra fogok kijárni, heti 2 nap van piac, nem ellenőriznek ott semmit, senki nem ad ott mégcsak egy nyugtát sem, de azért én szeretném azért ha van ellenőrzés, azért valamit fel tudnék mutatni, hisz jobb félni mint megijedni."
Online pénztárgép kell most már mindenhez is.
Azt pedig nem okoskodásként mondom, de egy falusi piac nem biztos, hogy el fog tartani egy ilyen kalácssütőt. Ha első alkalommal vesznek is tőled mondjuk 10 kalácsot, nem biztos, hogy második alkalommal újra elfogy 10, lehet, hogy már csak 5.
Kik járnak továbbá egy falusi piacra? Öregasszonyok (akik bármikor megsütnek maguk is akármilyen sütit), meg háziasszonyok (akik szintén bármikor megsütnek maguk is akármilyen sütit).
Az öregasszonyok fele cukorbeteg, nem is ehet sütit. Innentől kezdve ki lesz a vásárlóközönséged?
Ez a kürtőskalács ráadásul agyon van cukrozva, oké, néha megeszi az ember, de kia fene kívánja ezt minden szombaton.
Ezzel szemben egy lángost akár minden másnap szívesen betolna az ember.
Ha tehát szavazni kéne, hogy lángos, vagy kürtőskalács legyen itt a faluban a piacon, én a lángosra szavaznék.
Kikerestem helyetted, neked ne kelljen, elég, ha betartod!
Kell neked ez az egész macera, hogy eladj szombatonként 10 kalácsot? :)
Milyen feltételekkel nyithatunk mozgó büfét?
Az új kereskedelmi egységek engedélyezését, bejelentését a 210/2009 (IX.29.) Kormányrendelet a kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szabályozza.
HACCP Engedély - Új üzlet nyitása
Útmutató a Vendéglátás és Étkeztetés Jó Higiéniai Gyakorlatához
Mozgóboltot nyitna? Így fogjon hozzá
Nemzeti Népegészségügyi Központ, az egykori ÁNTSZ utóda
Hát, kinek mi a mókuskerék. Nekem az lenne, ha tésztát kéne gyúrnom, dagasztanom, kelesztenem, aztán másnap hajnalban meg a piacon sütni egymás után a kalácsokat.
De sok sikert hozzá!
Mikor kezdesz? Mindenképpen várunk vissza az első tapasztalataiddal!
Mikor lesz a próbasütés, ahol meg lehet kóstolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!