Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen faszenes grillt ajánlot...

Milyen faszenes grillt ajánlotok 30 ezerig? lehet mellényúlni egyáltalán?

Figyelt kérdés
Imádom a grilles, füstös ízeket, most beruháznék egy faszenes grillre, de nem tudom milyen a jó. Van gömbölyű, meg hosszúkás, itt nem látok sok különbséget, de mindenképp csukhatót nézek. Mi az ami elengedhetetlen egy hobbi grillezőnek, 2-3 főre? kell hőmérő bele? hamu tároló, szén tároló?

2020. jún. 14. 01:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hajaj de mennyire mellé lehet. Én az öntöttvas gömbgrillre esküszöm a hőtároló tömege miatt. Volt lemez gömb és ofszet grillem is de azokkal nem tudtam olyan jól "dolgozni".
2020. jún. 14. 08:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Annyiból talán ezt venném. Egy hőmérőt rágyógyítani 2 perc, ha kell.

[link]

2020. jún. 14. 09:15
 3/7 grafno ***** válasza:
100%
En mindenképp állíthatót vennék, egy kezdeti kéreg után már nem kell ua a hőmérsékleten lennie a húsnak egész végig, vagy ha kezd gyengülni a hő akkor lejjebb állítani, hőmérő is fontos, meg legyen egy pihentető benne ahova a húst tudod tenni és melegen tart, pl zöldséget elég alacsonyabb hőre tenni, esetleg lehet tálca az oldalán ahova kiszeded a cuccot, a sört ratudod tenni, a grill eszközöket is tudod rajta tárolni így hirtelen ezeket mondanám. De a helytől is függ mi hogy áll kézre stb.
2020. jún. 14. 09:29
 4/7 A kérdező kommentje:

[link]

Ehhez mit szóltok? mondjuk csak 17, de van hőmérséklet szabályzó, meg szellőző...

2020. jún. 16. 02:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb. ugyanaz, mint amit a 2-ben belinkeltem, de a grillrácsnak nincs fogantyúja meg biztos van 1-2 különbség, ami nem látszik.
2020. jún. 16. 05:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezekkel az a baj, hogy brutál vékony és gyenge anyagból vannak, azonkívül, hogy elég kicsik is.

Én inkább csináltam magamnak, 50 ezerből megvoltam. Azóta még kellett csinálnom 8-at barátoknak, 80-ért. Egy teljes hónapot erre szántam korona alatt, meló úgy sem volt. Lehet foglalkoznom kellene vele :D

[link]

2021. máj. 16. 13:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Helyes link. [link]
2021. máj. 16. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!