Hogyan kell faszenes grillen sütni, ne legyen kemény a hús?
Figyelt kérdés
2019. máj. 11. 10:27
1/4 anonim válasza:
Elöször is megfelelö hús kell hozzá (mert ami párolásra való, az sosem sül meg gyorsan, márpedig grillezésnél ez kell), másodszor elöre célszerü bepácolni, mert az is puhitja a húst, harmadszor megfelelö forró grillre van szükség, hogy egyböl kérget kapjon a hús, különben ha levet enged, kiszárad.
2/4 anonim válasza:
Leginkább a túlsütéssel lehet cipőtalpat gyártani.
Először kérgesítjük, majd utána sütögetjük még lassabb tűzön. Áldozzunk fel egy szeletet amibe bele metszünk, és ha már nem rózsaszín a közepe, már bőven ehető, nem kell órákig sütögetni.
A pácolás valóban sokat számít, de ott sem mindegy miben.
3/4 A kérdező kommentje:
Kérgesítést azt hogyan?
2019. máj. 11. 16:31
4/4 anonim válasza:
Hát kinti tűzön nehéz, mert azt nehéz szabályozni, először magasabb hőfokon hirtelen kell megsütni mindkét felét, majd utána már lassabban sütni tovább.
Tárcsás sütésnél könnyebb, ott úgy szoktuk, hogy először a közepébe tesszük ahol forróbb, majd kihúzzuk a szélére és úgy sütögetjük tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!