Debremart kérdése:
Lesz egy faszenes kürtöskalácsozóm, e.v-ben fogok kezdeni, a háttérkonyha lehet a saját lakcímemen, illetve milyen költségekkel jár?
Figyelt kérdés
Egy falusi piacra fogok kijárni, heti 2 nap van piac, nem ellenőriznek ott semmit, senki nem ad ott mégcsak egy nyugtát sem, de azért én szeretném azért ha van ellenőrzés, azért valamit fel tudnék mutatni, hisz jobb félni mint megijedni. A háttérkonyhának milyen feltételeknek kell megfelelnie, illetve onnantól többe fog kerülni a rezsi meg stb. ha én bejegyeztetem, mert ugyebár nem hétköznapi konyhaként fog szolgálni hivatalosan.2023. márc. 12. 10:44
11/13 anonim válasza:
Lakik is Örkényben ismerősöm, majd megkérdezem tőle milyen lett a kalács. :)
12/13 anonim válasza:
"Egy falusi piacra fogok kijárni, heti 2 nap van piac, nem ellenőriznek ott semmit, senki nem ad ott mégcsak egy nyugtát sem"
De azért te ne így csináld, mert az első büntetés is százezres, vagy nagyobb. Volt itt a József körúton egy kínai büfés, régebben sokszor ettem ott, viszont a blokk adásra nemigen adtak, mert többször is láttam, hogy ismételt büntetésként bezáratta egy időre az adóhivatal.
13/13 A kérdező kommentje:
Utolsó előttienek mondom, hogy ne kérdezd mert változott a terv. Inkább maradok az elektromos utánfutós kivitelnél. Sikerült beszélnem egy két kürtöskalácsozóval és lebeszéltek róla. Sokkal inkább ajánlják az elektromosat és teljesen jogos okok alapján. Viszont ahhoz még egy kicsit gyűjtögetni kell, szóval kell még hozzá türelem.
2023. márc. 14. 06:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!