Mi a véleményetek erről a vízszűrőről? Milyen szűrő lehet benne? Faszenes szűrő?
Én mint laikus, nem tudom megvegyem-e.
Köszi a választ!
BOCS! aktív szénszűrőt akartam írni. :)))
A grill a faszenes..... :D :D
Igen, egyet vennék és csak arra a csapra tenném fel, amiből iszom.
Az a csap viszont a konyhába van, és a mosogatáshoz viszont nem kellene a szűrt víz, de ha már ott van, akkor több is lenne a fogyasztás, mintha csak ivásra és főzésre használná az ember.
Egyébként van egy vízszűrő, amit nem használok, mert abba három db szűrőt kell venni. Plusz látok még három nagyobb szűrőt/filtert is amely egyben a talpa is a készüléknek.
Ezt egy rokontól kaptuk, mikor egy családtagom beteg lett, és sajnos eltávozott közülünk. A szűrőt pedig nem cseréltem benne, és a víz fura ízű lett, így csak ott van egymagába egy külön kis csapja van, ami nem akadályoz a mindennapi ténykedésben.
De három szűrőt venni egy kicsit drágának tartom. Plusz a másik három szűrő, amely a lábai is egyben a készüléknek.
A típusa: PurePro USA
Így néz ki, csak puffertartály nélkül.
Van egy kis motor is rajta, mert nem a hálózati víznyomással működik.
Lehet, hogy ezt sem tudom megvenni, mert ezt is drágának tartom a fizetésemhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!