Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan válasszam el a kefírgom...

Hogyan válasszam el a kefírgombától a túl besűrűsödött kefírt?

Figyelt kérdés
2 napig dolgozott rajta a gomba, így kb olyan állagú lett maga a kefír, mint a gomba. A szűrőn nem megy át, ritkább lyukún pedig a gomba is.

2013. febr. 19. 11:58
 1/5 anonim ***** válasza:
keverd át egy kevés tejjel, és úgy szűrd le. utána jól fürdesd meg a gombákat, és kezdd előről a kefírgyártást :)
2013. febr. 19. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
ja és nem szabad 2 napig hagyni, naponta le kell szűrni, átmosni.
2013. febr. 19. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 doboszoli ***** válasza:
Tésztaszűrő? Az a zománcos nagy lyukú.
2013. febr. 19. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajna ezt a gombát, csak műa. szűrőn lehet. de az is van tésztaszűrő méretű.

Láttam, ahogy egy betegtársam dédelgette a gombáit... :)

2013. febr. 19. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy a kaukázusban sokkal erősebbre készítik. Ott ezek szerint tovább van a tejben a gomba ? Vagy inkább több gombát raknak kevés tejhez ?
2013. ápr. 12. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!