SOS Mit tegyek ha másra totál besűrűsödött a gulyáslevesem?
Figyelt kérdés
Kivettem a hűtőből és olyan, mint a főzelék és mindjárt tálalnom kellene:(2011. máj. 28. 11:56
1/9 anonim válasza:
Öntsd fel vízzel, kavard meg és forrald át mégegyszer.
3/9 anonim válasza:
egy kis forró víz és mindjárt hegyreáll az egyensúly:))
lehet, egy kicsit utána kell sózni.
ne aggódj jó lesz. minden besűrűsödik másnapra.
4/9 anonim válasza:
Akkor ez már nem gulyásleves, hanem gulyás...hmmm, így a legfinomabb!!
5/9 anonim válasza:
Bizony,gulyás.Hagyd ahogy van,kenyérrel a legjobb!
6/9 anonim válasza:
Azért állt össze, mert sok volt benne a hús! Ez természetes jelenség a gulyáslevesnél. Innen lehet látni hogy jól van elkészítve.
7/9 anonim válasza:
Semmi baja. Melegítsd fel, és "felolvad". Ha nem bízol benne, önts hozzá egy kis vizet.
Üdv!
ui.: látszik rajta hogy hús van benne bőven
8/9 anonim válasza:
Én - ha - valami besűrűsödik, akkor egy fél literes edényben felfőzök l db leves kockát, és ezzel az ugynevezett alaplével öntöm fel. Ez a felöntőlé is legyen finom - elég sós, izes. Igy nem vizezi fel a levest, hanem még javithat is rajta.
9/9 anonim válasza:
Melegítsd. XD Nekünk a pörköltből lett kocsonya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!