Fontos e a padlizsánkrém készítésekor és mi a szerepe, hogy sütés után lecsöpögtessük egy szűrő segítségével a padlizsánokat?
Figyelt kérdés
Sok olyan recept van fönt a neten amiben azt írják, hogy sütés után egyből bekeverik a fűszerekkel.De olyat is látni, ahol lecsöpögtetik, nyilván nem véletlenül.És ha valaki tud esetleg egy jó receptet megoszthatná velem.2015. máj. 3. 22:26
2/2 Ignis Subdialis válasza:
Sok vizet kiizzad a padlizsán és mivel a hagyományos padlizsánkrém receptúra fontos része, hogy sima étolajjal kell kitartó munkával elkutyulni a padlizsánpürét, ezt megnehezítené a sok víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!