Lehet saját vállalkozásom?
A férjem vállalkozó, viszont én jelenleg alkalmazott vagyok, és szeretnék saját vállalkozást építeni, ami eltérő a férjem vállalkozási tevékenységétől.
De ő azt mondja ne legyen külön vállalkozásom......
Ha házas vagyok, ebbe beleszólhat?
KB 3 hónap és saját jogon szeretnék grafikusként dolgozni, a férjem kftje teljesen mással foglalkozik.
Tisztázzuk, 3 év alatt akarsz összesen 5-700ezer forintot termelni vagy annyi idő alatt akarsz eljutni havi 500-700ezer árbevételhez? Mert mindkét esetben ez olyan hobbi, amire főállású vállalkozást indítani nem kifizetődő.
Ha havi nyereségről beszélünk, akkor más a helyzet.
"viszont én jelenleg alkalmazott vagyok, és szeretnék saját vállalkozást építeni"
Ha a főállásodat megtartod, majdnem ingyen vállalkozhatsz, legalábbis a saját járulékaidat nem kell fizetned.
De azért könyvelőt ne úgy válassz, hogy melyik a legolcsóbb!
Férjeddel külön kasszán vagytok?
Most hiába írnám hogy a sok lehúzó válasz miatt nem olvasom, úgyis azt írnád hogy az nem az. 😄
Mindenesetre, van olyan terület ami nem telített, van rá igény és a mesterséges intelligenciának nem lesz hozzá köze.
"Most hiába írnám hogy a sok lehúzó válasz miatt nem olvasom, úgyis azt írnád hogy az nem az."
Sikerült a lényeget fogni, látom... 🤣
Meg ugye nem az volt a kérdésem hogy meg tudok e élni belőle, s én sem arról akartam beszámolni hogy mennyi lesz a bevételem.
De ugye átment a téma arra is.
Mindegy, végülis mit írok ezekre, itt úgyis mindenbe beleköt a sok értelmes ember.
Mert szerintetek nem éri meg.
Persze ti is belevágnátok ha lenne lehetőségetek,meg induló tőke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!