Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Lehet saját vállalkozásom?

Lehet saját vállalkozásom?

Figyelt kérdés

A férjem vállalkozó, viszont én jelenleg alkalmazott vagyok, és szeretnék saját vállalkozást építeni, ami eltérő a férjem vállalkozási tevékenységétől.

De ő azt mondja ne legyen külön vállalkozásom......

Ha házas vagyok, ebbe beleszólhat?

KB 3 hónap és saját jogon szeretnék grafikusként dolgozni, a férjem kftje teljesen mással foglalkozik.

okt. 26. 12:52
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Tisztázzuk, 3 év alatt akarsz összesen 5-700ezer forintot termelni vagy annyi idő alatt akarsz eljutni havi 500-700ezer árbevételhez? Mert mindkét esetben ez olyan hobbi, amire főállású vállalkozást indítani nem kifizetődő.

Ha havi nyereségről beszélünk, akkor más a helyzet.

okt. 28. 07:31
 22/41 anonim ***** válasza:
Férjed csak jót akar. 150 ezer forint adót is fizethetsz havonta, ha úgy jön ki a matek. Plussz könyvelő díja. 20 ezer alatt nincs normális. Minket át is vert a könyvelő, illetve miatta buktunk pénzt és azt is mi szereztük vissza, mert nem bírt írni nekik. Aztán hálátlanok voltunk, mert ő mondta el ezt a tanácsot is. De nem értette meg ,hogy 50 ezret nem buktunk volna, ha jól csinálja, illetve ha már ő rontja le, ne nekünk kelljen nyaggatni, hanem tegyen meg mindent. Amúgy nem is volt mérlegképes
nov. 4. 02:50
 23/41 anonim ***** válasza:
0%
Off topic: manapság van még szükség grafikusra az AI-k idején?
nov. 4. 02:52
 24/41 anonim ***** válasza:

"viszont én jelenleg alkalmazott vagyok, és szeretnék saját vállalkozást építeni"

Ha a főállásodat megtartod, majdnem ingyen vállalkozhatsz, legalábbis a saját járulékaidat nem kell fizetned.

De azért könyvelőt ne úgy válassz, hogy melyik a legolcsóbb!

Férjeddel külön kasszán vagytok?

nov. 4. 08:09
 25/41 anonim ***** válasza:
Kérdezőt sajnos nem érdeklik a válaszok... :(
nov. 5. 10:09
 26/41 anonim ***** válasza:
Nekem válaszolhattok, mert tényleg érdekel van-e még grafikusra igény
nov. 5. 11:35
 27/41 A kérdező kommentje:

Most hiába írnám hogy a sok lehúzó válasz miatt nem olvasom, úgyis azt írnád hogy az nem az. 😄

Mindenesetre, van olyan terület ami nem telített, van rá igény és a mesterséges intelligenciának nem lesz hozzá köze.

nov. 5. 23:49
 28/41 anonim ***** válasza:

"Most hiába írnám hogy a sok lehúzó válasz miatt nem olvasom, úgyis azt írnád hogy az nem az."

Sikerült a lényeget fogni, látom... 🤣

nov. 5. 23:52
 29/41 A kérdező kommentje:
A rosszindulatoddal téged biztos nagyon szeretnek. 😅😅😅😅😅😅
nov. 5. 23:59
 30/41 A kérdező kommentje:

Meg ugye nem az volt a kérdésem hogy meg tudok e élni belőle, s én sem arról akartam beszámolni hogy mennyi lesz a bevételem.

De ugye átment a téma arra is.

Mindegy, végülis mit írok ezekre, itt úgyis mindenbe beleköt a sok értelmes ember.

Mert szerintetek nem éri meg.

Persze ti is belevágnátok ha lenne lehetőségetek,meg induló tőke.

nov. 6. 00:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!