Saját vállalkozást szeretnék indítani, de nincs tőkém hozzá. Hogy lehet-e olyan embert találni, aki befektetne a vállalkozásba?
37/40:
Okés akkor nagyon sokat nyomtatok ki. Azt hittem, hogy 1x elég ha néhány ház postaládájába dobok. Ezt nem tudtam.
Elég egy szórólap? Minden ház postaládájába es egyszer végig menni a házakon?
Piac nincs, de gyógyszertár meg bolt van.
Falun lakok, de itt nincs masszázs ilyen relaxációs. Dunaújvárostól nem messze.
Gondoltam betársulni mert ezzel belehet, de az nem tudom, hogy most a szépségszalon mennyire nyitna affelé, hogy oda menjek én is.
Dunaújvárosban van szalon ahova tudok/tudnék menni, de s.o.s-be vendégkört kell kialakitanom
40/42 kommentelő:
Ez vállalkozás lenne, ha elindul en osztom be az időmet akkor dolgozok mikor nekem jó. Igen van olyan munka, de nekem 9-14ig jó maximum a munkaidő olyan meg nincs.
(Csak ez ha beindul)
Nem akarlak elkeseríteni, de falun erre nem lesz kereslet. Itt a faluban is volt egy hölgy, aki masszírozást hirdetett, de ő is abbahagyta.
Ebből ott nem fogsz megélni.
Vegyél egy 19 ezer forintos Országbérletet, amivel Budapestre is, meg Budapesten belül is ingyen utazhatsz egész hónapban és máris lesz ügyfélköröd.
Hirdettem most olyat, hogy aki megosztja a bejegyzésem es likeolja az oldalam és a bejegyzés alá oda írja kész közőttük 3 embert kisorsolok a Lomi Lomi Arc/nyak/dekoltazs masszázsra.
Bejött mert egy pár ember megosztotta.
A másikat is megosztották de csak 2 ember.
"De pl ott van Dunaújváros. Betársulni mert azt ugye be lehet. De kihez hogyan miként? Mert masszírozni tudok."
A nyakadba veszed a várost és minden szalonba bekopogsz. De a masszírozás itt nagyon kevés lesz. Tanuld ki inkább a pedikűrt mellé!
"Igen van olyan munka, de nekem 9-14ig jó maximum a munkaidő olyan meg nincs."
Mert utána mit csinálsz? Vagy éjszaka?
Akinek pénzre van szüksége, az szakít időt a munkára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!