Mibe lehet 22 milliót befektetni ami havi 200-300 ezer Ft jövedelmet hoz?
Állampapírból 180ezer Ft körül ki tudsz szedni jelen kamatkörnyezetben 12 hónapra ha leosztod a hozamot, de az csak évente fizet.
Vagy vegyél fel 22 millió önerőre még 20-30 millió hitelt, vegyél valamelyik vidéki nagyvárosban egy kis lakást, puccold ki mint az állat, és próbáld meg valakinek kiadni havi 200-300e-ért "luxusapartman" címszóval.
Passzívan ennyiből ezt a hozamot elérni úgy hogy havi szinten fizessen inkább álomvilág kategória.
@17:18
Csak mire kifizeted az adókat utána az a 14% már nem 14% lesz.
Szerintem hozam-biztosan nem reális. Lehet lesznek évek, amikor lesz ennyi, de amúgy fixen egy 10-12%-os kamatot hozni éveken keresztül nem reális.
Amíg infláció van, addig akár amúgy össze is jöhet, de azért van kockázata és nem passzív jövedelem, mert többször rá kell nézni, hogy melyik részvényed merrefelé mozog.
Én is azt mondanám, hogy próbálj meg venni egy lakást és add ki.
@19:11
Már most is azt csinálja, "forexezik victory módszerrel".
@7
20 %-ot sehogy. Az ugyanis nem az én pályám. Mondok egy példát. Januárban vettem 105 $-on Tesla részvényt, amit februárban 218 $-on eladtam. És akkor még hátra volt az évből 10 és fél hónap. Matekozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!