Saját vállalkozást szeretnék indítani, de nincs tőkém hozzá. Hogy lehet-e olyan embert találni, aki befektetne a vállalkozásba?
Figyelt kérdés
jún. 23. 11:42
2/55 anonim válasza:
Jelentkezz a cápák közt legújabb évadába.
3/55 anonim válasza:
Lehet.
Mivel győznél meg, hogy fektessek a vállalkozásodba?
4/55 anonim válasza:
Menj el dolgozni spórold össze ami kell aztán hajrá. Én szurkolok neked csajszi!
5/55 A kérdező kommentje:
3/4-es kommentelő.
Relaxációs masszőrként szeretnék vállalkozást indítani az arc masszázsokra specializálódva. Sok jótékony hatása van az arc masszázsoknak is. Sőt a láva köves masszázst is elvégezném.
Jól is csinálom már masszíroztam, de ugye be kéne indítani..ahhoz meg tőke kell. Sok elképzelésem van, hogy hogyan tudnám megvalósítani. Meg nekem mas esélyem/lehetőségem nincs.
jún. 23. 12:05
6/55 anonim válasza:
Vegyél fel banki hitelt rá ha ez olyan biztos üzlet.
Ha hitelképtelen vagy a bank szerint, akkor meg nincs miről beszélni.
7/55 anonim válasza:
Senki se fektek ilyen hulye otletekbe
8/55 anonim válasza:
Ehhez nem kell tőke. El kell menni dolgozni és félretenni annyi pénzt a fizetésedből, amennyi az alap felszerelések megvételéhez kell.
Mit dolgozol jelenleg? Hol szeretnél vállalkozni?
9/55 anonim válasza:
Kérdező, szerinted mekkora tőke kell ehhez a vállalkozáshoz?
10/55 anonim válasza:
Ha jó nő vagy, akkor bárki szívesen beléd fektet, keresel egy sugar daddyt, te is a kedvére teszel, ő is neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!