Saját vállalkozást szeretnék indítani, de nincs tőkém hozzá. Hogy lehet-e olyan embert találni, aki befektetne a vállalkozásba?
"Sőt a láva köves masszázst is elvégezném."
Ja, hogy még ki se tanultad a szakmát?
Akkor első lépésként tanuld ki, szerezz egy szalonban gyakorlatot és amikor már van egy komoly ügyfélköröd, váltsd ki a vállalkozóit és csinálj saját szalont.
9/10:
Szerintem elég lenne jelen pillanatban 250 ezer ft. Nyilván szerződéssel hogy x idő után (nem tudom pontosan hogy müködik) nyilván megkapná az illető a pénzét a dupláját nyilván. (Az ilyet nem tudom, hogy kell pontosan megfogalmazni)
Ehhez minek kell befektető?
Bemész a bankba, és felveszed, ráadásul sokkal kedvezőbb kamatra fogod kapni, mintha a dupláját kéne visszafizetned.
Neked nem befektető kell, hanem egy balek, akinek eljátszod a pénzét, aztán sosem adod vissza.
Miért ne adnám vissza a pénzét? Nyilván lenne szerződés.
Nem tudod az egészet, hogy miért kérdeztem ezt meg miért kerestem olyan embert, aki esetleg lát-e benne fantáziát az ilyen vállalkozásban.
És lenne-e ebbe olyan aki befektetne.
Miért nem a bankba mész?
Hitelképtelen vagy?
Akkor meg miből akarod visszafizetni?
Ráadásul ha ennyit magadtól nem tudsz összerakni, akkor teljesen alkalmatlan vagy arra hogy egy vállalkozást menedzselj.
Sehogy. Ehhez nem kell szalon. Kell egy hordozható masszázságy ~50e, meg egy Ev-t kiváltani és házhoz menni. A többi marketing.
Csak ez anyagilag sehogy se fogja megérni. Ha utazol, akkor vagy 12 órát leszel talpon, hogy beleférjen napi 4-5 vendég, vagy nem és akkor ennyi se lesz.
5000 Ft/ vendég.. többet senki se fog fizetni egy arcmasszázsért, még ez is sok.
4 vendég/nap
20 munkanap
Ezzel számolva 80 vendéged van havonta és 400e bevétel, amiből Kata 50e, utazás X. Marad 300-350e-ed, úgy hogy 12 órázol és cipeled a ~30kg-os masszázságyat a BKV-n (már ha Pesten laksz)
Ez önfoglalkoztatás, nem vállalkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!