Saját vállalkozást szeretnék indítani, de nincs tőkém hozzá. Hogy lehet-e olyan embert találni, aki befektetne a vállalkozásba?
Ha munkanélküli vagy akkor gondolom valaki eltart, szóval nincs az életednek költsége, dolgozol bàrhol.max két hónapot és meg van a 250ezer Ft.
Befektetni komoly potenciàlú cégekbe szoktak nem valami munkanélküli lumpen lázàlmába, aki 250 ezret se tud előteremteni sajàt maga beindításàra.
Vállalkozást csak elsején kell indítanod, s akkor aug. 12-én kell befizetni az első járulékot a NAV felé, 50e.
Viszont azért kell már most elkezdened a szórólapozást, mert a jövő hétre már fizetős ügyfelek kellenek ahhoz, hogy a jövő hónapból ki tudd hozni a maximumot..
A szórólap sokkal sürgősebb és fontosabb, mint a social media, mert az előbbit a lakókörnyezetedre tudod szűkíteni, míg pl. a tiktokot nem.
Ha csak 2-3e szórólappal indítasz, abból is lehet talán valami, de az 5-10e sokkal biztosabb.
32/34 válaszoló:
Nem tudod, hogy miért vagyok munkanélküli és, hogy miért nem tudok dolgozni.
Egy teljesen más profilú vállalkozás indításakor szórtunk ki 5000 db szórólapot, abból lett első nap 17 vevő.
Szóval, 50-60 darab szórólap semmit nem jelent.
Szórólapozni együtt szisztematikusan kell, minden egyes lakás, ház postaládájába bedobni, kivétel nélkül.
Hol laksz amúgy, kérdező? Csak a potenciális forgalom miatt kérdezem, Budapest, megyeszékhely, kisváros, falu?
Ez nagyban behatárolja érdemes-e egyáltalán foglalkoznod az egésszel.
Ha Budapesten laksz, akkor azonnal millióféle állás vár, pl. konditeremben vagy szépségszalonban recepciós. Szaktudás sem kell hozzá, csak jó modor.
"Nem tudod, hogy miért vagyok munkanélküli és hogy miért nem tudok dolgozni."
A masszírozás nehéz fizikai munka, tehát, ha masszírozni tudsz, akkor bármi mást is tudsz. Akár mosogatni egy étteremben, amiért napi 20 ezret fizetnek, plusz ingyen kaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!