Miért tartják sokan aggályosnak az MLM-ben való dolgozást?
Tényleg komoly válaszokat várok, nem hallomáson és előfeltevéseken nyugvó közhelyeket és sztereotípiákat.
Elvileg az MLM főként abban különbözik a hagyományos kereskedelemtől, hogy a kisker, nagyker árréseket és a kiskereskedelem költségeit kihagyva ezt a marzsot a forgalmazók között visszaosztja különböző szinteken. Eddig ez nem is hangzik jól, de tényleg keresem a pro és komtra (tapasztalati) érveket, hogy mennyire érdemes belevágni 2022-ben.
@79 Igazad van.
Disznók elé gyöngyöt?
Mi a jó fenének? 😅🤣😅🤣😅
"Aki beleteszi az átlag napi 8 órányi munkát, az a magyar átlagjövedelem többszörösét kapja kézhez."
--------------------
Mindannyian ismerünk agymosott MLM-es rokont, ismerőst aki a komplett környezetét széttukmálta a szarjaival évekig, és nem keresett vele egy vasat sem vagy legjobb esetben egy minimálbért, mert ugyanolyan szakadt maradt mint azelőtt. Tehát MEGINT hazudtál.
@80
Süket duma helyett próbáld ki, s minden hónap 15-én a bankszámládon lesz a minden kétséget elsöprő bizonyíték.
@82
Ne a selejt munkát végző, tukmáló rokonaidból és ismerőseidből indulj ki! Nem róluk írtam.
Dolgozó hálózatépítőkről írtam.
Érted a különbséget?
Egyébként az ismerőseit mindenki maga választja. Ha a jelenlegiek nem tetszenek, keress minőségieket!
És visszakanyarodtunk a
-nem tudhatod, nem vagy benne
-csilliárdos minden MLMes
-minden kívülálló hülye
jellegű, magas értelmi szintről tanúskodó érveléshez.
"Ha a figyelmes, értő olvasás menne, akkor látnád, hogy az érettségit nem én firtattam"
Mióta nincsenek nicknevek, és százalékot sem látunk, azóta nem egyszerű a beazonosítás. De az oldalnak ez volt a célja. Azt látjuk, hogy van 1 vagy 2 olyan ember, aki védi az mlm-et, és ha épp nem te voltál, akinek szólt, akkor ez nem a többiek fogyatékossága, hanem ilyen az oldal szerkezete. Emiatt így írni, ahogy te tetted, szokás szerint degradáló módon, na ez igénytelenség részedről.
Már meg disznók is vagyunk. De miért is?
Mert újfent fikázni kell, hogy adatokat, tényeket, linket ne kelljen küldened. Miért nem érkeznek meg soha ezek a dolgok, miért mindig csak a hitegetés megy? Miért várod, hogy hiteles legyen valami, és higyjenek benne az emberek, ha semmi hitelt érdemlőt nem tudsz felmutatni?
És ne gyere azzal, hogy te pont lesz-rod, hogy ki mit hisz, téged nem érdekel, mindenkinek szíve joga hülyének lenni. De hát mégis érdekel, mert 1000 éve itt vagy, próbálsz mindenkit meggyőzni a saját igazadról, mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Te mégiscsak azt akarod, hogy igazat adjanak neked, felnézzenek rád. mindezt úgy, hogy ha kérdeznek, nem tudsz válaszolni, és mindenkit ledegradálsz. Értelmes, tanult embereket. Mivel vagy te különb? Egy névtelen oldalon? Semmivel.
Ha valóban nem érdekelne, ki mit hisz, rég eltűntél volna innen. Nem foglalkoztatna, ki mit gondol az mlm-ről, hanem ülnél a napernyőd alatt a tengerparton, és szrrá röhögnéd magad, amiért senki nem hitt neked, de te meggazdagodtál ebből. Ehelyett lelki szemeim előtt látom, hogy egy hitellel terhelt szűk, dohos lakásból írogatsz az áruhiteles laptopodról, pörköltfoltos fehér atlétában, és közben böfögsz egyet. Majd rágyújtasz a következő cigire, felszívod magad, és "majd te jól megmutatod ezeknek az idiótáknak".
Utsó, ne lottózz!!!!
😅🤣😅🤣😅🤣😅🤣🙃😎🙃😎🙃😎🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🏖🏖🏖🏖🏖🏖
Nem lottózom, de persze ebben az újabb válaszban sem találtam egy linket, pedig már nagyítóval is kerestem...
Szóval pálmafák? Ülsz a pálmafák alatt, iszod a koktélodat, amit fűszoknyás lányok szolgálnak fel, kókuszmelltartóban, ééééés .......... <dobpergés> öledben a laptopod, amin a magyar gyakorikérdések oldalon jelenlévő idiótákat osztod ki? Aha, értem...
Akkor biztos nagyon kellemes és pihentető egy nyaralás, vagy az ottani élet, ha ez jelenti az életet, és minden napodat itt éled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!