Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Miért tartják sokan aggályosna...

Miért tartják sokan aggályosnak az MLM-ben való dolgozást?

Figyelt kérdés

Tényleg komoly válaszokat várok, nem hallomáson és előfeltevéseken nyugvó közhelyeket és sztereotípiákat.

Elvileg az MLM főként abban különbözik a hagyományos kereskedelemtől, hogy a kisker, nagyker árréseket és a kiskereskedelem költségeit kihagyva ezt a marzsot a forgalmazók között visszaosztja különböző szinteken. Eddig ez nem is hangzik jól, de tényleg keresem a pro és komtra (tapasztalati) érveket, hogy mennyire érdemes belevágni 2022-ben.

2022. jan. 10. 19:06
 121/156 anonim ***** válasza:
15%

@116

"MINDEN egyes MLM-cégnél kötelező vásárolni ... Ha nem vásárolnak, nem tudnak tukmálni sem, új ügynököket maguk alá szervezni sem."

Erre azért nem ártana valami bizonyítékot is mutatni.

2022. febr. 16. 16:00
 122/156 anonim ***** válasza:
36%

@117

"10.000 ember vett nálunk valami apróságot az elmúlt 1 évben"

Ilyet én nem írtam sehol.

"Akkor egy random pékségnek is több tízezer tagja van, hiszen ennyien vettek legalább egy kiflit egy évben. :D Csak ők nem aktív tagok. :DDDDD"

Na, végre kezded érteni a lényeget.

Az a tízezer tag, aki vásárolt a pékségből senki sincs felháborodva, hogy nem kapnak jutalékot. Sőt, akik rendszeresen vásárolnak a pékségben, még azok sem várnak el jutalékot. Akkor az MLM-ben miért kellene elvárja mindenki a jutalékot aki csak vásárol?

2022. febr. 16. 16:07
 123/156 anonim ***** válasza:
75%

Te ilyenkor miről beszélsz?

Bár nem én írtam azt, amibe most belekötsz, de hol írta az illető, hogy minden vásárló jutalékot vár el?

Sehol semmi ilyen nem volt, te szándékosan tekered ki, de durván.

2022. febr. 16. 16:09
 124/156 anonim ***** válasza:
46%

@123

Lehetséges, hogy nem te voltál az, aki azt hozta fel, hogy az MLM tagok 99%-a nem keres pénzt. Erre reagáltam. Nehezen lehet nyomon követni név nélkül az írásokat. Ez esetben elnézést kérek.

2022. febr. 16. 16:14
 125/156 anonim ***** válasza:
85%

"10.000 ember vett nálunk valami apróságot az elmúlt 1 évben"

Ilyet én nem írtam sehol."

Hogy bírsz ilyen mocskosul hazudni? Ezt írtad:

"Vannak, akik minden hónapban megvesznek mindent a háztartásukba, 30-40-50.000 forintért. És vannak olyanok is, akik 2-3 havonta vesznek 1-2 terméket párezer forint értékben."

Mi a különbség?

Amúgy meg ki a halál mondta hogy egy pékségben bármelyik vásárló jutalékot várna el? Senki hasonlót sem írt, sehova.

A lényeg az hogy NINCSENEK az MLM-ben vásárlók, csak nagyon-nagyon kis számban. Ami van, az az ügynökök kötelező vásárlása, ebből jön az MLM legnagyobb bevétele. Ha nem így lenne akkor nem lenne kötelező vásárolnia az ügynöknek mert a random vásárlókból úgyis jönne be a profit. De mivel irdatlanul kevés random vásárló van, nem jön a profit, ezért kötelező az ügynököknek vásárolni.

2022. febr. 16. 16:20
 126/156 anonim ***** válasza:
12%

@125

Ha szerinted nincs különbség a 2 mondat között, akkor valóban nincs miről beszéljünk és ilyen alapon tényleg minden mondatom hazugságnak tűnhet.

Inkább hagyjuk.

2022. febr. 16. 18:06
 127/156 anonim ***** válasza:
82%
Még mindig várom a válaszod hogy miért van az MLM-ben kötelező vásárlás. Miért nem bízzák az ügynökökre hogy mennyit is miből szeretnének vásárolni minden hónapban. Miért van nekik ez előírva?
2022. febr. 17. 10:05
 128/156 anonim ***** válasza:
12%

@127

Én komolyan nem értem, hogy mit akarsz tőlem. Már egy kisregényt leírtam, hogy hogyan működik, küldtem cikket is róla. Szemmel láthatóan nem érted az egészet (különben fel sem tennéd ezeket a kérdéseket), de ócsárlod.

Mi értelme lenne veled tovább beszélgetnem?! A fenti két mondatot (#125) sem tudtad megkülönböztetni egymástól. És ráadásul hazugsággal vádolsz.

Majd fog jönni valaki más, aki képes a normális kommunikációra és neki nagyon szívesen elmagyarázom, ha érdekli.

2022. febr. 17. 16:51
 129/156 anonim ***** válasza:
82%

:DDDDDDDDDDD

Te figyelj már, melyik szót nem érted a kérdésből?

-Miért van az MLM-ben kötelező vásárlás?

Ez egy NAGYON egyszerű kérdés, te mint MLM-szakértő aki itt osztod az észt az MLM minden aspektusáról, pont erre ne tudnád a választ? Hogy lehet ez hogy ÁLLANDÓAN félrebeszélsz válasz helyett?

2022. febr. 19. 00:58
 130/156 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez egy teljesen logikus kérdés, hogy miért van kötelező vásárlás, ha nem a piramis szisztéma miatt. Hiszen ha eladott terméket, annak a jutalmát megérdemli akkor is, ha ő maga nem vásárolt. Nem?
2022. febr. 19. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!