Miért nem csinálnak többen vállalkozást? Iszonyatos
pénzeket lehet összeszedni a legkisebb ötletekből,
munkából is, mégis a legtöbb ember inkább más
gazdagságáért dolgozik munkavállalóként.
Kérdező, láttál már batyus halottat?
2021. jún. 6. 19:52
Én 600at keresek alkalmazottként. Nekem ez elég. Cserébe csak napi 4-6 órát vesz el az életemből, nem 16ot.
2021. jún. 6. 19:54
Már éppen akartam volna válaszolni, de megint a milliomos fodrászos troll...
2021. jún. 6. 21:05
Netto 800 at keresek home officeban napi kenyelmes 2-3 ora munkaval. Nem tudom te valalkoztale mar, en igen, olyan vallalkozast osszehozni ami netto 400-500 korul hoz havi mar egy szep dolog. Millios fizut meg ritkasag osszehozni. Probald ki meglatod
2021. jún. 7. 06:44
12: Ez tökjó, mit dolgozol? Engem is érdekelne 4 órában.
2021. jún. 7. 08:57
14: Ez is érdekel engem, köszi.
2021. jún. 7. 08:57
Igen kérem az olyanok akik otthoni pár óra munkával több száz ezreket keresnek legyenek kedvesek megírni mit dolgoznak milyen végzettséggel és van-e felvétel vagy bármikor is be lehet-e jutni!?:) Mert itt is és máshol is mindenki azt mondja, hogy ilyen nincs csak a mesében. Épp ma írtam egy szintén home office munkát kereső kérdéshez, hogy azért szerintem nem olyan lehetetlen, mint ahogy a többiek írják. Nekem mégsem sikerült még pedig diplomám is van és még kevesebb pénzzel, részmunkaidőssel is beérném, de távmunkát szeretnék. Szóval megköszönöm aki leírja milyen irányban érdemes orientálódni ilyen tervekkel!
Kérdező! Nem mindenki vállalkozó típus! Én is világ életemben az szerettem volna lenni, az is vagyok. De hiába csinálom azt amit szeretek úgy és akkor amikor szeretném, sajnos keveset hoz a konyhára, ezáltal nem tudok bővülni sem egyelőre. Látod ilyen ellenpélda is van!
2021. jún. 9. 11:20
18/30 A kérdező kommentje:
valószínűleg azért mert olyat csinálsz amire nincs igény. én elsősorban a szakikra gondoltam, kétkezi munkásokra, mert azok bankot robbantanak az utóbbi években és fognak is
Lehet hogy valaki az adott szakmában kiemelkedően jó, de arra se képessége se affinitása hogy egy vállalkozást is menedzseljen.
2021. jún. 9. 13:21
18-ra ezt egy szóval nem olvasni sehol és ez abszolút nem egyértelmű. Mindamellett van igény a munkámra és kétkezi is, csak idénymunka. Amiből persze éves fizut is ki lehetne hozni idényben, de ahhoz pedig a már említett hiányzó befektetés kell, ami így egy ördögi kör és csak úgy fogom tudni elérni az igényelt bővülést ha ez mellett "elmegyek" sajnos valakinek dolgozni. De a cél, mindenképpen az, amit Te is írtál, -hogy nem érted az emberek miért nem ebbe az irányba eveznek- hogy a vállalkozásom maradjon az egyetlen.
2021. jún. 9. 13:58
További kérdések: