Miért nem csinálnak többen vállalkozást? Iszonyatos pénzeket lehet összeszedni a legkisebb ötletekből, munkából is, mégis a legtöbb ember inkább más gazdagságáért dolgozik munkavállalóként.
Figyelt kérdés
2021. jún. 6. 19:04
2/30 anonim válasza:
En pl. megelegszem a 1.5 milliommal munkavallalokent. Nincs tobbre szuksegem, fix a munkam es a fizetesem is, tavmunkabol dolgozom a vilagon barhonnan, teljesen rugalmas munkaidoben. Vallalkozni csak nyug lenne.
3/30 anonim válasza:
Nálam ugyanaz, mint a kettes válaszolónál.
Kényelmes a munkám, a fizetésem elég olyan életvitelt fenntartani, amilyet szeretnék, napi 4-6 órát dolgozom ténylegesen, azt is otthonról. Nem látom értelmét vállalkozni. Hogy a cég mennyit keres a munkámon, azt meg leszarom.
4/30 A kérdező kommentje:
2-es, éppen ezt kérdem. Az 1,5 milliót egy fodrász vállalkozó könnyedén megkeresi, ha meg jutalékosan még alkalmazottai vannak, ennek a többszörösét mindennemű erőfeszítés nélkül. Miért tanultál, ha megelégszel 1.5 millióval, amit megcsinál egy okj tanfolyamos is?
2021. jún. 6. 19:17
5/30 anonim válasza:
Nem tanultam, nekem is csak egy programozo OKJ-m van.
6/30 anonim válasza:
Azért mert messze nem annyira egyszerűen működik az egész, mint ahogy azt te a kis troll agyacskádnak elképzeled.
7/30 A kérdező kommentje:
nem trollkodás, napi szinten látom az ismerősi körömben
2021. jún. 6. 19:24
8/30 anonim válasza:
Tudom tudom, mi itt a legtöbb egy főre jutó milliárdos fodrászok és burkolók országa vagyunk. :D
9/30 anonim válasza:
Miért ne elégedne meg az ember másfél millióval? Kb. én is annyit keresek, saját házam van, 3 évente veszek új autót, külföldre járok nyaralni (vagyis jártam COVID előtt), van pénz a hobbijaimra, minőségi kajára, hitelhez soha nem nyúltam. Másra meg nincs igényem.
Ha többször ennyit keresnék, akkor semmit nem változna az életvitelem, csak több maradna hó végén, ami megtakarításba megy. Az meg elég most is.
10/30 A kérdező kommentje:
nagyon sokan keresnek munkavállalóként is milliókat az országban, tudom. inkább azoktól kérdezem a fentieket, akik csak 500-600 ezer Ft-t keresnek vagy még ennyit sem
2021. jún. 6. 19:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!