Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Honnan van az embereknek...

Honnan van az embereknek ennyi pénzük?

Figyelt kérdés
Mindenkinél új telefont látok, és elég drága autókkal furikáznak az emberek. Mindenhol nagy a forgalom, ami sok jó autót jelent, és mindenki nyugodt hogy anyagilag, relatíve nincs problémája... Ez hogy lehetséges? Honnan, de tényleg honnan van az embereknek ennyi(re sok) pénzük? Már régóta filózok egy ilyen kérdésen :)

2019. júl. 5. 09:02
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
91%

Akiket látsz, azok szinte ugyanazok. A visszatérő vásárlók is ugyanazok, mert van pénzük, mindig költeni. Akinek nincs azok nem kocsikáznak, nem költenek, vagy csak szerényebben. De hidd el, ők vannak többen.

Ez egy kicsit olyan, hogy kimész a strandra, tele viszonylag jobb alakú emberrel, nők, férfiak, pedig rengetegen otthon ülnek mert ki sem merészkednek ilyen helyekre az alakjuk miatt. Azt mondjuk nem tudom miért, de így van.

2019. júl. 5. 09:43
 12/43 anonim ***** válasza:
45%

Okostelefon nem nagy cucc, a szolgáltató tolja orrba-szájba, hogy vedd meg részletre. Nekem is új telefonom van (igaz, nem évente, az előzőt is 5 évig használtam), annyira minimális a különbség a régebbi modellekhez képest, hogy jobban megérte ez. Ennyi.

Ettől még nem vagyok nyugodt anyagilag, de jó esetben 5 évig megint nem lesz gond a telefonommal, amíg bírja az aksi :)

2019. júl. 5. 09:51
 13/43 anonim ***** válasza:
47%

14 éves a magyarországi autók átlagéletkora. Soha nem volt ilyen magas.

Ez azt jelenti, hogy minden új BMW-re vagy Audira, amit a XII. került utcáin látsz, jut 3-4 lepukkant 15 éves Suzuki Swift vagy leharcolt, szétrohadt 20 éves Mercedes harmad- vagy negyedkézből.

2019. júl. 5. 09:53
 14/43 anonim ***** válasza:
64%
Az ország fele a létminimum alatt tengődik, ne Budapest belvárosából indulj ki, akiknek felét gazdag külföldi befektetők lakják és tartják életben a piacot, tartják fent a magyar jólét látszatát..
2019. júl. 5. 10:04
 15/43 anonim ***** válasza:
69%
Hitelből van a többség. Telefont orrba szájba adják. Kocsiból pedig nagyon sokat hoznak külföldről, pl 4-5 éveseket, itt kap egy r-es rendszám öt, mivel nincs leharcolva simán elmegy "újnak" is, de a többség lízing. Pl több céget is tudok, ahol idén 2-3 autót is vették lízingre, persze az ügyvezető sleppjének.
2019. júl. 5. 10:08
 16/43 anonim ***** válasza:
61%

@10:04

Vidéki nagyvárosról beszélek. Időről időre látom, ahogy figyelem a forgalmat, fél perc leforgása alatt 3-4 fiatalabb Merci, BMW húz el egymás után.

2019. júl. 5. 10:15
 17/43 anonim ***** válasza:
48%
Onnan hogy sok a sikeretelen s ember, aki tanult, jo munkahelye van, sikeres vállalkozó, rengeteg ilyen van
2019. júl. 5. 10:23
 18/43 anonim ***** válasza:
77%

@10:23

Ha végig nézem az általános iskola, középiskolai osztálytársaimat, akik között nyilván volt sok okos értelmes ember, aki tovább tanult meg karriert épített, még sem tudom egyikről sem hogy ennyire magas életszínvonalon élne...

2019. júl. 5. 10:34
 19/43 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudom, miért húztátok le a ma 10:08 -as 15-öst, 0 %-ra, pedig nagymértékben igaza van:

Telefon: - ma már egy minimálbéres is meg tudja venni részletre akár a 100 ezres telefont is, 2 éves hűségidővel, mondjuk havi 4 ezres törlesztővel - ennyit azért még ki lehet bírni :-)

Autó - itt főleg nem értem, miért nem hiszitek el, pedig így van: egy része hitelre vette, másik nagy része pedig CÉGES autóként lízingeli - egyre jobban kezd ez elterjedni, nekm is van az ismerősi körömben 3 ember is, akinek így van autója és egész nap azzal jár. Amúgy meg építészmérnüök - szóval nem is keres rosszul, DE NEM A SAJÁTJA AZ AUTÓ! a cége autója és havi lízingdíjat fizet.

2019. júl. 5. 10:43
 20/43 anonim ***** válasza:
42%
Közlünk sokan lettek sikeres vállalkozók vagy felső vezetők
2019. júl. 5. 10:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!