Hogy van az embereknek ennyi pénzük?
Sokan síránkoznak hogy kevés a fizetés, sok a hitel stb... mégis Budapesten meg ahol lakok településen és a környezős kisvárosokban,falvakban új lakónegyedek jönnek létre ahol épülnek a jobbnál jobb kertes házak amiről én csak álomdni merek.
Örülök ha majd lesz egy egyáltalán egy társasházi lakásom!
Nem ezen van a hagsúly hogy építkeznek 100 milliókért én ezzel tisztában avagyok!
Ha én keresnék 4-500 ezreket akkor is max hitellel aminek 35 évre a törlesztője 130-150 ezer + megélhetés meg fentartás meg nyaralás meg egyéb ilyen dolgok!
Meg mi van akkor ha az ember elveszti a melóhelyét és nem talál megint ilyen jólfizető állást!
Vagy az emberek ennyire bátrak?
Biztos olyanok akik több lábon állnak.
Meg piacképes a szakmájuk általában,és vagy komoly üzletemberek,komoly stabil céggel,így viszonylag könnyebb,és nem lesz para.
PErsze.
Mást ne mondjak van egy két kedves ismerősöm,akik szintén jól megcsinálták egyik 28 éves a másik 30 felett.
Mindkettő nagyon komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!