Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy van az embereknek ennyi...

Hogy van az embereknek ennyi pénzük?

Figyelt kérdés

Sokan síránkoznak hogy kevés a fizetés, sok a hitel stb... mégis Budapesten meg ahol lakok településen és a környezős kisvárosokban,falvakban új lakónegyedek jönnek létre ahol épülnek a jobbnál jobb kertes házak amiről én csak álomdni merek.

Örülök ha majd lesz egy egyáltalán egy társasházi lakásom!

2015. márc. 5. 14:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Kell egy mindset,kell kőkemény kitartás,sikerorientáltság,céltudatosság,állhatatosság.És teperés mint egy állat,nincsen 8 órás alvás évekig.
2015. márc. 5. 15:16
 12/18 anonim ***** válasza:
63%

testveremek par eve koltoztek az uj hazukba, osszesen 40 millioba kerult. csaladi segitseg volt benne kabe 25 millio, a maradekot felvettek hitelbe. A testverem kozgazdasz, kozepvezeto, a parja informatikus. Osszesen ketten havi egymillio korul keresnek nettoban, de lehet hogy tobbet. Amikor az egyikuk elvesztette az allasat, nehany heten belul talalt masikat, jobb fizetesert...

Egyik jo cimboram 10 evig dolgozott kulfoldon, aztan 40 eves kora korul hazament szinten kozepvezetonek egy multihoz, havi egymilla folott van a bruttoja + egyeb juttatasok. Mar 2 lakasa van, tobb telke is.

Masik cimboram szinten ennyi idos, felsovezeto egy multinal, neki is 7 szamjegyu a havi bruttoja es nem 1essel kezdodik, raadasul felsokategorias ceges autoja van benzinkartyaval, ceges telefon, hogy arra se kelljen kolteni.

Tobb ismerosom mernok, havi 8-900 bruttot keresnek.

en szemely szerint kulfoldon dolgozom mernokkent, 1,8 mill a havi nettom, a felesegem is keres hozza netto 600e forintot.

Az a problema hogy aki havi 100e forintot keres, az el sem tudja kepzelni hogy masok ettol joval tobbet kaphatnak, maskepp tervezik az eletuket, masmire jut.

Egy 30-40 millios uj haz az egyaltalan nem kulonlegesen elerhetetlen, szinte az osszes ismerosom ilyenbe lakott 30-35 eves korara.

2015. márc. 5. 15:23
 13/18 anonim ***** válasza:
47%

Hmm utoilsó ez igen.

Milyen mérnök vagy?

Én is ezért tervezem külföldet,szoftver teszt automatizálással foglalkozom meg fejlesztéssel,célom nekem is felső vezetői pozíció olyan 5-8 éven belül.

De igen egy mérnök meg tudja csinálni főleg ha odafigyel,nem elérhetetlen a 30-40 millás kecó,nem könnyű de nem lehetetlen.

2015. márc. 5. 15:27
 14/18 anonim ***** válasza:
30%

gepesz.

engem is hivtak mar tobbszor fonoknek, raadasul a barati-ismerosi koromben sok vezeto-felsovezeto van, ha nagyon akarnek en is lehetnek, de nekem nem hianyzik, en szeretem a munkam, meg azt hogy ha ugy adodik 4kor hazamegyek a csaladomhoz, es masnap reggelig nem gondolok a melora.

A fizetesemmel meg elegedett vagyok. Ha megkerdeznek hogy inkabb tobbet akarok-e keresni vagy ugyanennyi penzert kevesebbet dolgozni, habozas nelkul az utobbit valasztanam.

2015. márc. 5. 15:36
 15/18 anonim ***** válasza:
36%

Ja igen, es akkor meg nem emlitettem a vallalkozokat, akik tenyleg jol keresnek.

Van egy ismerosom, kozepiskolai cimboram, az apjaval ketten felepitettek egy gepipari ceget, most kabe 100 alkalmazottjuk van, evi tobbmilliardos arbeveteluk, es milliardos vagyonuk (persze a cegben leginkabb).

Es az o ceguk meg nem is nagy, ezerszamra vannak az orszagban ettol nagyobb es jovedelmezobb cegek, de egy kis ceggel, egy tucat alkalmazottal is ki lehet termelni 1! ev alatt egy 40 millios haz arat.

2015. márc. 5. 15:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Né, a testvére negyven milláért építtetett új házat, meg nettó egymillát keresnek, az ismerősei mérnökök, nettó félmilla fölött keresnek, meg mindenféle vezetők, ő maga meg külföldön dolgozik. Meg van milliárdos vállalkozó ismerőse is!

BÜDÖS ZS_Ó, ők sanyargatják és zsákmányolják ki a szegény, becsületes magyar embert, pontozzuk jól le! x(

2015. márc. 5. 19:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem hozzátenni, hogy valószínűleg Orbán rokonja! X(
2015. márc. 5. 19:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Azért a 30-40 milliós hazikó annyira nem elérhetetlen cél. Mi 26 éves hàzaspàr vagyunk és jelen pillanatban kb 35 millió ft megtakarítàsunk van. Hozzàteszem külföldön élünk, de ez is egy módszer, hogy valaki fiatalon sajàt lakàshoz jusson. Mi mondjuk nem azt tervezzük, hogy most akkor iràny haza és veszünk ottthon kp-ra egy házat.

Mi itt külföldön tervezünk venni még idén, és persze hitelre. Kb ft-ban 150 millióért, amire szép kis hitelt kell felvenni. Mivel azonban a 35 milliót is 3 év alatt gyüjtöttük össze (úgy hogy túlvagyunk egy kb 8 milliós esküvö-nàszút kombón), a hitelt is hamar vissza tudjuk majd fizetni. Szàmítàsaink szerint 33-35 éves korunkra lesz tehermentesen egy 150 milliót érő lakàsunk.

Ez egy picit nagyobb összeg mint amit említettél, de ha ez is simàn lehetséges, akkor nyilván még sokkal többen vannak, akik 30-40 milliós házat tudnak venni.

2015. márc. 6. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!