36 évesen "kiégtem" a szakmámból, most mi lesz?
Pénzügyi, beszerzői vagy sales területen el tudnál helyezkedni, de meg kell elégedned a nettó 200-250 ezerrel BP-n.
Nem baj ha nincs pénzügyi diplomád.
Utolsó, ezt az összeget honnan veszed? Vidéken többet keresek jelenégy, pedig a mi cégünk köztudottan a környék egyik legrosszabban fizető cége. Amíg meg Pesten dolgoztam még többet kerestember 8 éve. Férjem és tesóm is Bp-en hasonló szakmában vannak, jóval többért.
De egyébként egész másban gondolkodom; ahol viszont valóban alacsonyak a bérek.
Oké, de pályakezdő bért kapnál. Ha nincs pénzügyi/számviteli tapasztalatod és ilyen munkakört szeretnél, akkor kezdetben be kell érni a nettó 200-250 ezerrel, attól függően hogy kis vagy nagy cég. Persze ez idővel több lenne.
Mondjuk beszerzésre, salesre jó a logisztikai végzettség és tapasztalat is, ott a nettó 300-400 ezer ft közötti fizetés egy multinál simán kapható, plusz béren kívüli juttatások.
Ha mondjuk HR-es szeretnél lenni, akkor releváns tapasztalat hiányában megintcsak nem adnának sokat kezdetben.
Ha pedig új szakmát akarsz kitanulni és abban elhelyezkedni, akkor szintén kb a 0-ról fog kezdődni a bérezésed...
Maradtam a szakmában, de továbbképeztem magam nyelvből és céges újítást segítő projekteken vettem részt. Erre felfigyeltek és lehetőséget kaptam, mint vezető.
Ez visszahozta az életkedvem, új célokat tűztem ki és a fizetésem is rendezve lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!