Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 36 évesen "kiégtem" a szakmámb...

36 évesen "kiégtem" a szakmámból, most mi lesz?

Figyelt kérdés
20 éves korom óta (gyest kivéve) a logisztika különböző pozícióban dolgoztam. Elegem lett. Ilyen típusú végzettségeim vannak, mégis hogy lehet így váltani ennyi idősen más fajta tapasztalat nélkül? A szakmában felettem már csak a menegger szint van; de ezek szerint annyira nem vagyok ügyes , hogy vezető legyek, ha 16 év alatt hasonló szinten mozgok.Hülyén hangzik, de úgy érzem még mindig nem tudom mi leszek, ha "nagy" leszek. Tapasztalatok, vélemények érdekelnének.
2018. jún. 22. 19:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Pénzügyi, beszerzői vagy sales területen el tudnál helyezkedni, de meg kell elégedned a nettó 200-250 ezerrel BP-n.

Nem baj ha nincs pénzügyi diplomád.

2018. jún. 23. 10:45
 12/16 A kérdező kommentje:

Utolsó, ezt az összeget honnan veszed? Vidéken többet keresek jelenégy, pedig a mi cégünk köztudottan a környék egyik legrosszabban fizető cége. Amíg meg Pesten dolgoztam még többet kerestember 8 éve. Férjem és tesóm is Bp-en hasonló szakmában vannak, jóval többért.

De egyébként egész másban gondolkodom; ahol viszont valóban alacsonyak a bérek.

2018. jún. 23. 22:55
 13/16 A kérdező kommentje:
*jelenègy= jelenleg. Bocs egy csomó mindent átir a telefonom.
2018. jún. 23. 22:57
 14/16 anonim ***** válasza:
76%

Oké, de pályakezdő bért kapnál. Ha nincs pénzügyi/számviteli tapasztalatod és ilyen munkakört szeretnél, akkor kezdetben be kell érni a nettó 200-250 ezerrel, attól függően hogy kis vagy nagy cég. Persze ez idővel több lenne.

Mondjuk beszerzésre, salesre jó a logisztikai végzettség és tapasztalat is, ott a nettó 300-400 ezer ft közötti fizetés egy multinál simán kapható, plusz béren kívüli juttatások.

Ha mondjuk HR-es szeretnél lenni, akkor releváns tapasztalat hiányában megintcsak nem adnának sokat kezdetben.

Ha pedig új szakmát akarsz kitanulni és abban elhelyezkedni, akkor szintén kb a 0-ról fog kezdődni a bérezésed...

2018. jún. 26. 10:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi lett veled kérdező? Én is ezt érzem sajnos...:(
2022. jún. 2. 18:11
 16/16 A kérdező kommentje:

Maradtam a szakmában, de továbbképeztem magam nyelvből és céges újítást segítő projekteken vettem részt. Erre felfigyeltek és lehetőséget kaptam, mint vezető.

Ez visszahozta az életkedvem, új célokat tűztem ki és a fizetésem is rendezve lett.

2023. márc. 18. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!