Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 36 évesen "kiégtem" a szakmámb...

36 évesen "kiégtem" a szakmámból, most mi lesz?

Figyelt kérdés
20 éves korom óta (gyest kivéve) a logisztika különböző pozícióban dolgoztam. Elegem lett. Ilyen típusú végzettségeim vannak, mégis hogy lehet így váltani ennyi idősen más fajta tapasztalat nélkül? A szakmában felettem már csak a menegger szint van; de ezek szerint annyira nem vagyok ügyes , hogy vezető legyek, ha 16 év alatt hasonló szinten mozgok.Hülyén hangzik, de úgy érzem még mindig nem tudom mi leszek, ha "nagy" leszek. Tapasztalatok, vélemények érdekelnének.
2018. jún. 22. 19:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Először is manager vagy menedzser, menegger nincsen.

Másodsorban meg ha meguntad, egyszerűen keress mást és képezd át magad munka mellett.

2018. jún. 22. 19:40
 2/16 anonim ***** válasza:
40%

Az a baj, hogy nem raktál diplomát.

Ha lenne, akkor már rég menedzser lennél.

2018. jún. 22. 19:42
 3/16 A kérdező kommentje:
Van diploma, kettő is. Nyelvtudás csak közepes, ez a baj azt tudom. De, ha jobb lenne sem tudnék már szívvel-lélekkel ebben a szakmában dolgozni.
2018. jún. 22. 19:46
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Visszaülsz az iskolapadba, kitanulsz egy másik szakmát és/vagy elindítasz egy saját vállalkozást.
2018. jún. 22. 19:54
 5/16 anonim ***** válasza:
61%

És milyen az a diploma?

Ebben a szakmában leginkább a gazdasági diploma a nyerő, kiegészítve logisztikai menedzsment mesterrel.

2018. jún. 22. 19:55
 6/16 A kérdező kommentje:

Az elsőt gyerekkori hobbim miatt végeztem el, kb. Kitörölehetem vele: művszerv

A második viszont közgazdász végzettség. Ehhez van mindenféle OKJ -s: vám, külkereskedelmi, termékdíj, mindig olyat tanultam, ami az aktuális pozihoz kellett.

2018. jún. 22. 21:11
 7/16 anonim ***** válasza:
48%

Pályáztál egyáltalán vezetői helyekre?

Nincs vezetői tapasztalatod, de a szakmai az megvan bőven.

Mellesleg, ha nem tetszik a logisztika, akkor váltanod kell.De, mivel van gazdasági diplomád könnyebb helyzetben vagy, végezz el egy szakirányú továbbképzést, azaz diplomára épülő végzettséget.

Ezek általában csak 1 évesek.

2018. jún. 22. 21:30
 8/16 A kérdező kommentje:

Nem pályáztam több okból: helyettesként tudom milyen főnöknek lenni. Egy részt jó érzés, viszont iszonyú stresszel jár. Amikor helyettesítek nem alszom kb.

2. Nem elég jó az angol tudásom. Egy komoly tárgyaLás nem menne. (Ok, simán fejleszthető)

3: kis gyerekkel nem össze egyeztethető a főnöki pozíció (segítség nélkül nehéz megoldani az összes szülői értekezletet, ünnepséget, betegséget stb..)

4. Már nincs katarzis élményem a feladataim után, mint régen.

5. Úgy érzem rossz pályán vagyok. Teljes egészében más munkára vágyom.

Így nincs értelme vezető pozíciót pályázni.

Igazából belevágni nehéz valami újba...

2018. jún. 22. 22:11
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyenkor három kérdést tennék fel magamnak.

1. Mennyit keresek most?

2. Mennyire biztos az, hogy 1-2-5-10 év múlva is ennyit fogok keresni?

3. Jó-e a fizetésem ahhoz képest, amennyit dolgozom?

Ha jól keresel, biztos a helyed és fizetésed és még a számított órabéred is jó, akkor nem törődnék a jövővel. Ha 10 év múlva is meg tudsz élni ebből úgy, hogy a családodra is marad időd vagy pénzed, akkor nagy ívben bele kell sz*rni az egészbe és csinálni tovább. A munkát pénzért végezzük, minden más (kiteljesedés, örömszerzés, kikapcsolódás) a családnak és hobbinak van fenntartva.

2018. jún. 22. 22:43
 10/16 Fish1 ***** válasza:
74%
Találd meg azokat a dolgokat, amikben alapból jó vagy és amit szeretsz csinálni. Azon a vonalon el tudsz indulni.
2018. jún. 23. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!