Kiégtem, elegem van, hogyan váltsak?
Multinál dolgozom, jó fizetésért, d sajnos úgy érzem, hogy nem bírom tovább. Imádom a kollégáimat, szeretem a csapatot, barátok vagyunk, nem csak munkatársak. De az utóbbi időben alig tudom ellátni a munkámat, napról napra rosszabbul érzem magam bent.
Váltani szeretnék, és teljesen mást csinálni, mint az eredeti szakmám (marketinges vagyok, kellett a pénz). Ti mit tennétek, hogyan indulnátok el?
Ismerős szitu, ugyanez.
Szerencsére nekünk van tőkénk, felmondtam és elmegyek munkanélkülire a nyáron. Sok ismerősöm teszi ezt.
Kivehetnél 1 hónap fizetetlen szabit, ha a cég megengedi, vagy belső áthelyezés is szóba jöhet, de ez általában nagyon hosszú idő.
Elhiszem hogy most nincs talán energiád se pályázni máshova. Előbb magadra kéne időt szánnod.
Amit mondanék megtanulni, az az adatelemzés, statisztika, kis alap Python, SQL. Ebben van a jövő. Nem olyan kreatív mint a mostani munkád, de könnyen lehet hogy tudsz tudást hasznosítani majd a két meló között.
Sok online kurzus is van ami nem kerül sokba, pl. a udemy-n, vagy ingyenes, mint az edx.org-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!