Szerintetek ez ciki?

Figyelt kérdés

27 eves srac vagyok, soha nem volt baratnom se barataim stb. Szuleimmel lakom egyutt, es nem dolgozok.

Csomo helyen probalkoztam v azert mert nincs tapasztalatom v azert mert, nem en feleltem meg de sehova nem vettek fel normalis melohelyre.

Probalkoztam gyarakban is, de oda is csak ugy hogy egyszerusitett foglalkoztatas, nuku bejelntes, nuku tb.

Es ez mai napig nem valtozott. A szakmam az gyogymasszor de azzal kitorolhetem,semmire nem jo. Csak noket alkalmaznak nagyreszt,sajat vallalkozashoz meg penz kell,alaptoke.

Mas szakmam nincs, munkaugyi sem tud segiteni, igy tehat 22 evesen teljesen lerobbantam, azota egyhelyen allok,es semmi valtozas, csak gepezek, vagy setalok napkozben ,ha van valami alkalmi v statiszta munka azt elvallalom es ennyi.

Es nincs is ezaltal havi jovedelmem. Mondtam a szuleimnek hogy segitsenek, tegyenek be valahova,akar protekcioval, akar ismertsegi korbol,de nekik sincs, anyukam egeszsegugyis, es az egeszsegugy valami pokoli, apalono de keres havi 80 ezret. Apam muszeresz o meg keres havi 200ezret. Es ennyi a penzuk. Engem regen sem, most sek tudnak nagyon eltartani. Egyetem az draga, oda nem jelentkezek, hiaba van diakhitel,ha fenall az a veszely hogy nem talalok a tulkepzett szakok kozul munkat.

Es igy semmi valtozas, semmi jovedelmem semmi megtakaritott penzem,es ez valami pokoli es elkepeszto hogy szakmammal nem talalok munkat, nincs 365 n munkaviszonyom es a munkaugy sem segit.

Masok hogy csinaljak, mert hogy interneten jofogason es egyeb oldalakon nem lehet talalni allast, az is biztos.

2018. ápr. 4. 21:05
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim válasza:
92%
A buszsofőr elég jó még csak átmeneti megoldásnak is.
2018. ápr. 4. 22:43
 22/66 anonim ***** válasza:
82%

Csak egy példa: Balfon a rehabilitációs központban több a férfi masszőr, mint nő. Itt Győrben is vannak bőven.

Viszont a buszsofőri állást neked jelenleg nem ajánlanám, mert - nem akarlak megbántani -, de pszichikailag nem biztos, hogy megfelelnél. Előbb gyere rendbe lelkileg. Munkát csak az nem talál, aki nem is keres.

2018. ápr. 4. 23:16
 23/66 anonim ***** válasza:
75%

Gondolom autojogsia sincs... Az is pénz.

Amúgy a BKV meg a Volán jó ötlet és nem is keresnek rosszul.

El mehetsz fegyőrnek is, ott is fizetik a sulit és a próbaidő után szolgálati lakást is kaphatsz.

Nem írtad helyileg hol vagy.? De pl Győr Audi, Sopronkovezsd Autoliv-folyamat van felvétel, mindenkit szinte felvesznek,van szállás, 200at megkeresed ha tulorazol is pláne.

Semmi nem köt oda csak a szüleid, őket látogathatód. Tudsz félre rakni és tanulni is.

Aki nem talál munkát az nem is akar... Az önsajnálattal nem mész semmire. És igen, elég ciki.

N26

2018. ápr. 4. 23:18
 24/66 anonim válasza:
80%
Ha ferfi lennek csöszerelönek mennek vagy peksegbe
2018. ápr. 4. 23:37
 25/66 anonim válasza:
92%
5 évet éltél le a korodhoz képest természetellenes helyzetben. Ne csodáld, hogy depressziós vagy! Gyakorlatilag egy hiánybetegségben szenvedsz. Életerős fiatal férfi vagy. Tudat alatt szomjazod a kihívásokat, a felelősséget, mindazt, ami ebben a korban megedz,boldoggá tesz és növeli asz önbecsülést. Éppen az élet hiányzik az életedből. Ezen a bogyók nem tudnak segíteni. Számodra nincs más gyógyszer. Fogadd el a lehető legrosszabb állást is, mindegy mit, csak legyél közösségben. Legyen valami ami rendszert visz a napjaidba, valami ami lefoglalja a gondolataidat. És kicsit edzi a kitartásodat, teherbírásodat. Senkinek sem tanácsolnám a szalagmelót, de a te lelkednek annyira munkahiánya van, hogy neked még ez is gyógyszer lesz a depressziódra!
2018. ápr. 4. 23:47
 26/66 anonim ***** válasza:
55%

23as vagyok, nem értem a lepontozast... (nem mindha számítana)

Ezek szerint, az a jó aki nyafog és várja a sultgalambot...

2018. ápr. 4. 23:48
 27/66 anonim válasza:
70%

Tudod kedves utolsó nem minden nyafogás, es nem mindig az a megoldás , hogy valakit jól földbedöngöljünk mégjobban, megalázzunk , csak azert nem kell ráugrani valakire mert tanácsot kér

Attól még nem lesz senki csicskája a gyakorin

Nincs jól a kerdezö , nincs szuksege a rugdosásra

2018. ápr. 5. 00:12
 28/66 A kérdező kommentje:

Hianybetegsegben szenvedek valo igaz,mert 5evemet panellakas kis szobajaban toltottem, de soha nem en dontok,jelentkeztem szallodaba,furdobe stb sehova nem vettek fel.

Es mara elszoktam tole, nem nagyon mentem emberek koze,nem beszelgettem stb. Es 5 ev az sok ido.

Kene kezdeni valamit,de igy az oneletrajz sem lesz mar soha jo,ha csak nem hazudok bele,de az ugyis kiderul.

2018. ápr. 5. 00:12
 29/66 anonim ***** válasza:
95%

Nehéz helyzet, de valamilyen irányban el kell indulni, ki kell törni ebből az állapotból.

Szerintem a legegyszerűbb a munka irányában. Jelentkezz az összes lehetséges szóba jöhető állásra, az se baj, ha minimálbért fizet, az se baj, ha nincs bejelentve, tök mindegy, a lényeg, hogy kimozdulj, legyen egy fix napirendje a napodnak, emberi kapcsolatokat építs, sikereket érj el, pénzt keress.

Aztán idővel persze lehet állást váltani, elvégezni egy OKJ-t, csajt szerezni stb stb, de először mindenképp ki kell lépni ebből a jelenlegi helyzetből.

2018. ápr. 5. 00:22
 30/66 anonim ***** válasza:
77%
Annak, hogy sehova nem vettek fel, te vagy az oka. Aki akar, az tud dolgozni. Elsősorban ezen kellene elgondolkoznod.
2018. ápr. 5. 01:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!