Szerintetek ez ciki?
27 eves srac vagyok, soha nem volt baratnom se barataim stb. Szuleimmel lakom egyutt, es nem dolgozok.
Csomo helyen probalkoztam v azert mert nincs tapasztalatom v azert mert, nem en feleltem meg de sehova nem vettek fel normalis melohelyre.
Probalkoztam gyarakban is, de oda is csak ugy hogy egyszerusitett foglalkoztatas, nuku bejelntes, nuku tb.
Es ez mai napig nem valtozott. A szakmam az gyogymasszor de azzal kitorolhetem,semmire nem jo. Csak noket alkalmaznak nagyreszt,sajat vallalkozashoz meg penz kell,alaptoke.
Mas szakmam nincs, munkaugyi sem tud segiteni, igy tehat 22 evesen teljesen lerobbantam, azota egyhelyen allok,es semmi valtozas, csak gepezek, vagy setalok napkozben ,ha van valami alkalmi v statiszta munka azt elvallalom es ennyi.
Es nincs is ezaltal havi jovedelmem. Mondtam a szuleimnek hogy segitsenek, tegyenek be valahova,akar protekcioval, akar ismertsegi korbol,de nekik sincs, anyukam egeszsegugyis, es az egeszsegugy valami pokoli, apalono de keres havi 80 ezret. Apam muszeresz o meg keres havi 200ezret. Es ennyi a penzuk. Engem regen sem, most sek tudnak nagyon eltartani. Egyetem az draga, oda nem jelentkezek, hiaba van diakhitel,ha fenall az a veszely hogy nem talalok a tulkepzett szakok kozul munkat.
Es igy semmi valtozas, semmi jovedelmem semmi megtakaritott penzem,es ez valami pokoli es elkepeszto hogy szakmammal nem talalok munkat, nincs 365 n munkaviszonyom es a munkaugy sem segit.
Masok hogy csinaljak, mert hogy interneten jofogason es egyeb oldalakon nem lehet talalni allast, az is biztos.
Ennyi nyekergést meg kifogást egy rakáson már rég olvastam.
Szerezz egy normális szakmát és máris lesz munkád, nem kell a szüleiden élősködnöd. Ők sem élnek örökké, szóval ezt a parazita-létet nem folytathatod a végtelenségig.
nincs jó meló? vállalj nem jót.
vállalkozáshoz minek kezdőtőke? menj házhoz és kész.
megoldás mindenre van, csak keresni kell.
Mégis hogy jött az az ötlet hogy te gyógymasszőr leszel?
Szüledi nem szóltak? hogy nézz körül hátha van más szakma ami érdekel?
Egy lehetőség van tanulj szakmát 6 hónapos okj
Elvégzed keresel valami nagyon gagyi munkahelyet ott leszel 1 évig tapasztalat szerzésnek az is jó
És mivel van szakmád és 1 éves gyakorlat jöhetnek a normálisabb munkahelyek
Én is így csináltam, 18 évesen le érettségiztem, utána 2 évig mégtanultam
Majd elmentem Tescoba raktárba össze szedtem 1 év tapasztalatott és most új munkahelyem van
Nagyon sok helyre jelentkezz! Szinte bármi jó, kezdésnek, pénzben is. Az is több mint a nulla, és könnyebben fogsz továbblépni is. Ne félj attól ha fizikai munka, az első hetek hónapok elég kellemetlenek de meg lehet szokni és tapasztalatot szerzel.
Szerintem tanulást most hagyd, csak viszi a (nem létező) pénzt és munka úgysem akad. Minden szféra telt, amúgy meg szinte bármi szakmunkásba bele lehet tanulni suli után is.
Egyet viszont felejts el!: a válogatást és kifogást hogy ez azért nem , az meg amazért nem. Ez most nem az a helyzet.
Menj el árut pakolni, sofőrnek, bármi ami adódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!