Ciki szerintetek ez?
Szerintem nem, ha rendesen tanulsz, és dolgozol azért mellette, amikor lehet.
Ha egyetem után is ők tartanak el, az lesz ciki.
Ez csak a neten ciki :D
A valóságban a munkatársaim furcsán néztek rám, amikor megtudták, hogy egyetemista létemre magam tartom el, és amíg nem tisztáztam a körülményeket, olyanokat súgtak a hátam mögött, hogy biztos kidobtak otthonról valami balhé miatt, vagy rosszul bántak velem és megszöktem. Pedig diákmunkáról van szó, előttem évekig alkalmaztak különböző diákokat, de azt mondták, hogy a legtöbben csak a kiadásaik egy részét fizetik a bérükből, a maradékot a szülőktől kapják. (pont, mint amit írtál az alkalmi melókról)
A te esetedben meg pláne nem ciki, nem tehetsz egy betegségről. Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy szerintem a legtöbb ember végtelenül irigy azokra, akiket a szülő eltart, mert nekik azért könnyebb, de ha egyszer van rá keret és szándék, akkor miért lenne ez baj? Nem huszonévesen kell valakit nevelni, akkor már rég késő, ha eddig nem sikerült, és nem azzal, hogy kiverjük a vakvilágba, hogy most már boldoguljon.
Én nem engedtem volna, hogy 25 éves korodig semmit ne csinálj, ha kell, akkor bevitetlek a pszichiátriára, mert "depressziós vagy" , orvos kell.
Én is voltam depressziós, mégis dolgoztam mellette. Igen, piszok szar volt, de ha otthon maradok, öngyilkos is leszek, mivel annyira bezárkózok a szar gondolataimba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!