Ciki szerintetek ez?
Figyelt kérdés
Hogy a szüleim tartanak el, 25 éves srác vagyok, sajnos ugy alaklut hogy eddig nem sikerült szakmát szereznem, és csak egy érettségim van, viszont elkedztem egyetemre járni meg mellette alkalami melozok. De a szüleim fizetik a kaját stbt.2017. szept. 19. 20:26
11/13 anonim válasza:
Utolso, akkor te meg nem voltal igazan depresszios, ha tudtal dolgozni. Orulj neki es kivanom, hogy maradjon is igy! Pszichiatrian meg senki nem gyogyult meg. Csak teletomnek nyugtatoval meg altatoval, hogy "ne legyen veled baj", aztan ember legyen a talpan, aki osszeszed egy pszichiatriarol kikerult, gyogyszerfuggo, zombiva drogozott embert.
12/13 anonim válasza:
Rokonom(unokatesóm,fiú) 31 éves,igaz van munkája meg minden,DE a szüleivel a lakik és nincs barátnője...
Voltam esküvőn(lány unokatesómé volt) és akkor volt a közös táncuk,nos odajött nagynéném,h nézzem őket,mert én leszek a következő a családban,akinek esküvője lesz. :D
13/13 anonim válasza:
és ezt nyugger diákként tudtad elérni?? miért nem adsz bele a kajába,mondjuk...?? kitalálom se főzni,se a fosos gatyádat nem tudnád kimosni önállóan...igen CIKI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!