Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon ciki volt, most mit...

Nagyon ciki volt, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval... Tegnap este úgy volt, hogy mindenki elmegy itthonról, tehát egy bő három óráig egyedül leszek. Én már nagyon beleéltem magamat, hogy végre jön egy kis lazítás, mert valamennyi idő után jól esik a magány. Úgy is történt, mindenki elhagyta a házat... Aztán gondoltam egyet, és elkezdtem max hangerőn metált hallgatni. (Hozzáteszem, hogy a szomszédok nem voltak veszélyben, mert nincsenek.)

Nagyban nyomattam, majd pár perc után nekem is megjött a kedvem az üvöltéshez. Teljes beleéléssel énekeltem, amikor is észrevettem édesanyámat az ajtóban, ahogy ledöbbent arccal bámul rám. Itthon felejtett valamit, és azért jött vissza. Hát, gyerekek... Mondanom sem kell, hogy hihetetlenül égett a pofám, először meg sem tudtam szólalni szégyenemben. Félre ne értsetek, ez a műfaj nem egy szégyellni való dolog, de ez azért kemény volt. Gondold el, hogy szülőként arra érsz haza, hogy a gyereked egy heavy metál számra ordít, miközben eddig azt sem tudtad róla, hogy szokott ilyet hallgatni. Valami magyarázat-félét odaböktem, de már nem emlékszem rá, mert annyira lesokkolt ez a szituáció. Egyébként, ez úgy lehetséges, hogy szinte sosem beszélek az érzéseimről senkinek, így csak kevesen tudják, hogy milyen zenéket preferálok. Én ezt mindig is egyfajta magánszférának tartottam, ezért igyekeztem kerülni a témát, ahányszor csak feljött. Hogy őszinte legyek, nem is nagyon érdekelte a szüleimet, hogy milyen dalok adnak nekem inspirációt, csak legyintettek rá. Ennek igazából örülök, mert legalább nem kell elviselnem a kérdéseiket. Viszont, most nem tudom, hogy mi lesz. Azóta azt vettem észre rajta, hogy kissé kerül, és mintha másképp is nézne rám. Szerintetek ez befolyásolni fogja a kapcsolatunkat, vagy képes lesz magát túltenni rajta? Mit tehetnék ennek érdekében? Minden normális válasznak örülnék.

2017. aug. 8. 10:57
1 2 3 4 5
 1/44 A kérdező kommentje:
Illetve, veletek történt már valami hasonló?
2017. aug. 8. 11:05
 2/44 anonim ***** válasza:
94%
Ha jó fejek, kapsz szülinapodra egy bőrdzsekit.
2017. aug. 8. 11:08
 3/44 anonim ***** válasza:
97%

Röviden: A kérdezőt meglátta az anyja, miközben metált énekelt.

Haver, ez nem ekkora dolog, azt hittem, legalább kiverted, és közben nyitott rád anyád. Nagyon túlreagálod, ez egy teljesen mindennapi dolog. Ne beszélj bele többet.

2017. aug. 8. 11:12
 4/44 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt hittem először, hogy hoki közben nyitott rád és azért ilyen ciki :D

Ebben semmi sincs. Egészen biztos, hogy anyukád is volt fiatal, ő is hallgatott/hallgat zenét.

(Ja, és ha itt tartunk: ha majd egyszer rád nyit maszturbálás közben, akkor se szégyelld magad. Felnőttél, szükségleteid vannak. Úgy, mint a zenehallgatás, az önkielégítés vagy a kikapcsolódás.)

2017. aug. 8. 11:33
 5/44 anonim válasza:
100%
:D Ezen jót nevettem, de egyáltalán ne aggódj miatta. Ennél cikibb dolgok is történtek már másokkal. :D
2017. aug. 8. 11:42
 6/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ciki, én metálvillát mutattam volna, aztán megyek a dolgomra :)
2017. aug. 8. 11:43
 7/44 anonim válasza:
76%
Radics Peti where you at.
2017. aug. 8. 11:45
 8/44 anonim ***** válasza:
95%
hallgass előttük korda györgöyt, hogy megnyugodjanak, nem lesz belőled drogos halálmetálos. :D
2017. aug. 8. 11:50
 9/44 anonim ***** válasza:
100%
A francba öreg, én még a metálos résznél is azt hittem, hogy utána elkezdted kiverni, és úgy látott meg anyád. Ezzel a hülyeséggel elloptál fél percet az életemből, amit senki nem ad már vissza nekem. :( Anyukád szerintem meg tudja emészteni a dolgot.
2017. aug. 8. 12:07
 10/44 anonim válasza:
63%
Elég nagy gáz... Szerintem csoda, hogy még nem tagadtak ki.
2017. aug. 8. 12:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!