Szerintetek ciki egy iskolaba jarni az egyik szulovel?
Figyelt kérdés
Tehat egy kozepiskolaban tanulni valamelyik szulovel. Nektek kellemetlen lenne?2017. jan. 28. 18:21
2/11 anonim válasza:
Lehetetlennek tartom, hogy anyuka a gyerek mellett ül az osztályban.
Ha estire jár nem ciki, nem is látod. "Ciki" csak akkor lehet, ha te vagy az osztály gyökere és a tanárok mindig leinformálják az aktuális hülyeségedről.
3/11 anonim válasza:
Először fizikai képtelenségnek tartottam, aztán eszembe jutott az a kislány, még az évezred elején, aki 10(vagy 11?) évesen szült. Na az ő esetükben előfordulhat, hogy anya és lánya is egy iskolába jár egyazon időben.
4/11 A kérdező kommentje:
Pontositok:
A gyerek normal kepzesben tanul, a szulo pedig okj kepzesen van.
2017. jan. 28. 18:47
5/11 anonim válasza:
Gondolom a szülő estire jár.Sztem nincs benne semmi ciki.Van ezzel így más is.
6/11 anonim válasza:
Ha nem lóg a gyereken szünetekben, akkor nem ciki.
7/11 Alain Delon válasza:
Még dicséretes is, ha szülőként hajlandó megemelni a fenekét, hogy képezze magát. Anno én is jártam levelezőre, és osztálytársunk volt egy nő és a fia. A fiú hamar kihullott, az anyuka pedig rendesen végigcsinálta.
8/11 anonim válasza:
Nem miért lenne? Gondolom nem égeti a gyereket azzal hogy ellenőrizgeti.
9/11 anonim válasza:
Az lenne ciki ha anyuka a testét árulná.
10/11 anonim válasza:
"Szerintetek ciki egy iskolaba jarni az egyik szulovel?"
Szerintetek ciki egy utcába...
Szerintetek ciki egy lakásba...
Szerintetek ciki egy városba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!