Mennyire ciki, ha anyukám meglátott teljesen csupaszon?
Figyelt kérdés
Épp a fürdőből jöttem ki,amikor a magamra tekert törölköző egyszercsak le esett,és teljesen csupaszon voltam, még jó,hogy apa és a bátyám nem voltak ott.Ráadásul anya így azt is látta,hogy szőrtelenítek odalent:/
Mennyire ciki egy ilyen helyzet?
16/L
2017. dec. 27. 17:29
1/28 anonim válasza:
kicsit sem,semennyire ! Szted nem látott még meztelenül? Könyörgöm ő szült meg!
2/28 anonim válasza:
Szörnyű hogy ennyire elvannak maradva a mai lányok.
A nagy internet, a nagy haladás ezt hozza hogy burokban nőnek fel.
3/28 anonim válasza:
Nagy cucc... Évekig látott pucéran. Az cikisebb lenne ha apukád látott volna meztelenül.
4/28 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy ő szült meg és hányszor látott meztelenül? Meg szerinted hogy nézett ki ő ennyi idősen? Ha apád látott volna még az se olyan nagy dolog, de így... a szőrtelenítés ciki? nem alap?
5/28 anonim válasza:
Előbb látott csupaszon,mint te saját magad. Egy kicsit sem ciki.
6/28 anonim válasza:
Most miért kell bántani a kérdezőt? Látszik hogy ti nem jártatok így. én fiú vagyok kb 15-16 éves voltam pont törülköztem anyám szó nélkül bejött azt elkezdet magyarázni valami fasságot hát én majd elsűlyedtem úgy kelltt mondanom hogy nem igazán alkalmas, még majdnem megsértődött.
7/28 A kérdező kommentje:
Hát nekem azért furcsa volt,mert nem szoktunk egymás előtt mutatkozni még csak bugyi-melltartóba sem.Max a bikini ami nekem belefér.
2017. dec. 27. 17:48
8/28 anonim válasza:
Én már láttam a barátom anyját is anyaszült meztelenül (kb. fél év járás után), mert ő zuhi előtt általában pucéran fel-alá "rohangál" a házban, szégyenérzet nélkül (a 19 éves fia előtt xd). Szerintem ez cikisebb, de mondjuk engem nem érdekel:D Az én családom már jóval "prűdebb" ilyen téren, de mivan abban ha anyukád meglát meztelenül. És ha szőrtelenítesz lent? Az enyém tudja, hogy borotválom. Ennyi:D
9/28 anonim válasza:
Mi sem mutogatjuk magunkat egymásnak, de ha véletlenül adódik egy ilyen helyzet, elütjük egy poénnal, nevetünk. Ne vedd a lelkedre, gondolom azt már sejti anyukád, hogy szőrtelenítesz. Ha meg nem, és most megtudta, akkor sem dől össze a világ.
10/28 anonim válasza:
Én sem szoktam egy szál fäszban illegni anyukám előtt, de ha néha meglát, nem pánikolok be, csak nevetek egy jót.
Chill, kérdező. :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!