Mennyire ciki, ha anyukám meglátott teljesen csupaszon?
Épp a fürdőből jöttem ki,amikor a magamra tekert törölköző egyszercsak le esett,és teljesen csupaszon voltam, még jó,hogy apa és a bátyám nem voltak ott.Ráadásul anya így azt is látta,hogy szőrtelenítek odalent:/
Mennyire ciki egy ilyen helyzet?
16/L
"Akik azt mondják nem ciki, gondolom ugy nöttek fel, hogy simán mászkáltak a lakásban pucéran."
Képzeld, kedves válaszoló, hogy nem mászkáltunk egymás előtt pucéran. Csak nem kell nagy ügyet csinálni abból, hogy ha valakit meglátnak meztelenül a szülei, a korától függetlenül.
Fehérnemű para, de a bikini nem? :D Éééértem.
Anyád is nő, tudja hogy néz ki egy lány... És ő szült, apáddal ketten törölték ki a segged igencsak sokáig :D Nem értem mi ebben a ciki.
Amikor nem voltak még ruhák, akkor az volt a természetes. Most is van még olyan hely, ahol nem hordanak ruhát, vagy csak összeeszkábált falevelekkel takargatják saját magukat, és az sem zavarja őket, hogy kamerázzák. Ez a megszokott náluk, semmi szégyenérzet nincs bennük. Nem láttátok a kék lagúna filmet? Az elején a srác simán elment a bennszülöttekhez félelem nélkül, mert nem tudta, hogy létezik a félelem, még kisgyerek volt mikor egy lakatlan szigetre került. Ezek az emberek sem tudják, hogy mi a szégyell szó.
A másik meg, apám is tudja, hogy hogyan néz ki egy nő, akkor ilyen elven apám előtt se legyek szégyellős? A bátyámnak, sőt a haverjának is volt már 5 csaja, tudja hogyan néztek ki, akkor legközelebb fogadjam őket meztelenül az ajtóban? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!