Nagy bunkóság ilyet tenni?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy állásra, mar a masodik interjum lenne jovőhéten de kaptam közben egy állásajánlatot amit úgynézki elis fogadok. Szerettem volna ezt az állást és pár ismerősöm szólt is az érdekembe de már nem akarok tovább várni.(januárba jelentkeztem) mellesleg elis bizonytalanodtam,hogy jól érezném ott magam (legtöbb ismerősöm lebeszélne erröl az állásról) vagy alkalmas lennék a munkára.( jobb angol tudás kéne)
Nagy bunkóság lemondani ezt az állást már majdnem a célvonalban?
2018. márc. 18. 22:25
11/13 anonim 

válasza:

Nincs ezzel a helyzettel semmi gond (a hely szempontjából, ahová nem mennél el), ezek mindennapos dolgok, gyakran előfordulnak, nincs ebben bunkóság.
12/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat. Csak emiatt kételkedtem, hogy kérdezgettem az ott dolgozókat h mi a helyzet aztán most meg elutasítom,elvileg én maradtam meg egy másik jelölt a második interjúra, úgyhogy könnyű dolga lesz így :-D
2018. márc. 19. 08:36
13/13 anonim 

válasza:

Akkor így oké, ha az ismerőseiddel is letisztáztad és a multinak is szólsz - akkor mehet a második hely .
Aztán drukkolok, hogy beváljon és ne csak jónak tűnjön.
(9-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!