Munkába álltam egy cégnél 2 hónapja majd behívtak egy másik céghez ahol 100e-el többet ajánlottak, elfogadjam v bunkóság a már meglevő hellyel szemben?
2 hónapja kaptam egy munkát x cégnél, még próbaidős vagyok, viszont időközben kaptam egy másiktól egy sokkal jobb ajánlatot. Ti elfogadnátok?
Ha elfogadom nem fognak suttyónak tartani?
Nettó 100e ft a különbség az új javára.
1. Ezért van a próbaidő, hogy mindkét fél kipróbálhassa a munkát, és ha tetszik marad, ha nem meg tovább.
2. Nem jó szándékból dolgozunk egy helyen, hanem azért hogy megéljünk, lehetőleg minél jobban. Ha többet/jobbat ajánlanak akkor menni kell.
Ne viccelj már, persze hogy elfogadnám. Mindenki pénzből él... És ez nem bunkóság.
Viszont megvan rá az esély, hogy esetleg nem lesz jó a másik hely.. :( (Pénz jó, de emberileg nullák.. és nem fogod magad jól érezni. Nem tudsz kicsit utána nyomozni, milyen hely a másik?)
Ha a pénzt nem nézzük akkor mostani helyem is egész jó, 1-2 dolgot leszámítva elégedett vagyok velük. Viszont az új hely se tűnik rosszabbnak, picit több lenne a munka de az nekem nem gond :)
Attól nem is tartok, hogy nem válik be mert akkor onnan is lehet tovább menni, a jelenlegi fizetésemnek megfelelő ajánlatokkal kb hetente hívnak fel, h menjek hozzáuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!